Wednesday, June 5, 2013

ini FIYYA bukan ALIA

Views
semalam aku upload gambar fiyya, anak kak jassnani kat fb aku...saje, buat model crocheted hat yang aku dah buat...

                                      

pastu berduyuuunnnnn *macam lagu juliana banos tu* yang komen la, inbox aku bagai la...sume cakap, olololo...cute nya alia sekarang nih..eh eh eh...tang cute tu aku setuju bonar dah, tapppi...ini bukan gambar alia...tapi fiyya...errr...nama pun dah nak dekat2 dah tu kan...tang ujung memang dah sama dah bunyiknya...

A.L.I.A. = A.I.L.A takpun F.I.Y.Y.A. = A.Y.Y.I.F. 

errr...kak jassnani, nanti kalau ada rezeki fiyya ada adik laki, buh nama ayyif eh...hehehe...maksud nama taktau plak ain...kuikuikui

bila dah jenuh yang cakap itu gambar alia, terpaksala aku explain satu2...ini gambar anak orang lain, bukan alia...tergelak dorang...huh...alia tak boleh meniarap lagi, tapi fiyya dah boleh dah...

macam2 sungguh la kawan2 aku nih...pastu ada jugak yang mintak aku upload gambar alia kat fb...errr...serius, aku malas beb nak upload gambar2 berkaitan diri aku kat fb...sadis tak? hahaha...aku lebih prefer hupdate kat blog rather than fb...nasibla...

notakaki : suka update pasal crochet je kat fb nih...
 

9 comments:

Dhia Dirham said...

Fiyya pun comel ;)

JaSSNaNi said...

hehehehe.. tergelak sebentar baca ni.. alia selim sket dari fiyya kan... :P ape pun thanks for the present.. mmg cantek dan sweet dengan fiyya... :)
apeeee??? ayyif? ko biar betik dik.. aku operate tu blom hilang kebas lagi nih... eeee babab kang baru tau..

heirizalieyana said...

nice

ekin schmidt said...

comel.
sebaya kot ni ngn anak abg sy :)

btw fan page ini belum di delete. harap semua especially girl report this fan page.
Mereka ni ambil gambar perempuan lepas itu komen2 –ve . eiii, tak senonoh semuanya.
Cek la ada tak gambar korang. Yg penting report to close k .
t ade plak gambar korg diorang curik letak sana …

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

do take action ye tq :)

Mimie Najib said...

nama dah dekat2.. hehehe.. alia pun comel juga..fiyya pun comel..mngkin sebab fiyya pakai topi tu, orng ingt alia...sebab alia pun pkai topi camtu kan..hehe

Deqla Manjew said...

hahahaa... ramai salah paham rupanya.. naseb baik deqla baca entri smpai habis..dorang tgk gmbr je kot..hahahaha...

cik azLyzah⊙.☉ said...

bam2 nye fiyya ne...rase nye cik nak cubet pp die jeeeee

Intan Akma said...

hamboi...terbaek punya planning..dah pasang niat nak baby lagi tuh

Tampawan said...

fiyya pun comel macam alia