Saturday, June 29, 2013

gomo kelate gomo vs luaskan kuasamu

Views
                     

malam ni, korang sokong yang mana? aku sokong apek...errkkkk...sokong pemain je, tak sokong team...adoiyai...marah bini dia nanti...kikiki...

kepada kedua2 team, THE RED WARIORS dan JDT, malam ni main bola sungguh2 tau...dan kepada penyokong, SILA JAGA KELAKUAN ANDA...

sebenarnya, dalam kerakusan nak menyokong tu, aku sedih tengok gelagat rakyat malaysia semua, semalam tengok buletin utama, pasal penyokong berebut nak beli tiket p, the last 20000 punya...sampai berebut2, pitam sana, pitam sini, panjat sana, panjat sini, lebam sana, lebam sini...apakah? nak tengok bola je kot, janganla sampai lagu tu sekali...

ada yang tunggu nak beli tiket since 2.00am, 5.00am...ya allah ya tuhanku...dengan bulan ramadhan yang semakin dekat, aku terus tersentuh, adakah kita akan buat benda yang sama kepada si MAHA ESA? tunggu awal2 pagi, tak tidur malam untuk beribadah kepadanya?

aku bukanlah seorang yang sempurna dari segi agamaku, dan juga tingkah lakuku, itulah yang membuatkan aku lebih sedih dan terkilan...aku sedih...

notakaki : sesak dengan diri sendiri

5 comments:

ArifahLee's said...

terlalu taksub dengan bola.

P/s : saya sokong Klate :)

Tampawan said...

Kelantan menang hukhukhuk sukaaaaa

Deqla Manjew said...

deqla ni family asal kelate.. tp x sokong pun sbb x minat bola..haha..

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhhhh...sanggup dowang ye tak...kalau cik bagi free pon tak sanggup nak berebut..

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

akhirnya, trw menang.