Monday, June 3, 2013

travel lagi

Views
*betulkan pinggang

adeh...monday bluessss sungguh...wa travel lagi dek non oi...nak buat macam mana...macam ni lah hidup kalau hidup berantakan, banyak habiskan masa kat jalan raya...nanti nak apply jadik pemantau jalan raya la, kot2 ada mana2 jalan rosak, lobang, boleh buat report...hahaha...boleh dapat income...*otak fikir duit aje...

kalau dulu, idup sorang, senang...fikir diri sendiri je kan, angkut gitu2 aje...la ni, nak kena fikir barang2 alia, kelengkapan dia lagi...risau sangat kot2 ada yang tertinggal...barang mak dia apa lah sangat...makanan jer...hahahaha...

disebabkan usaha gigih aku yang nak fully cd, maka gigih jugakla aku nak angkut sume nih...

                     
tak sempat nak kering, maka angkut lah sumenya macam ni...actually, ini adalah stok cd yang alia pakai semalam, aku ni plak jenis yang tak suka nak biar lama2 cd nih dalam keadaan kotor, so, basuh jugakla pagi tadi walaupun tahu takkan sempat kering punya kan...lagipun cd2 ini tak elok dibiarkan lama dalam keadaan kotor, seelok2nya dibasuh dalam masa kurang 24 jam...

ni plak, tuan punya cd ngah syok tidur berselimutkan selendang mamanya...
                                      
best woo tidur dalam aircond...gamaknya gitulah yang alia fikir kot...wakakaka...

dah anaknya tidur, maka maknya apa lagi...keluarkan jarum, benang...jom, mengait...

                               
projek yang tak reti2 nak siap...penat dah aku tengok pattern nih...macam mana nak siap kak jah oi, kalau dah aku tak reti nak tekun membuatnya...buat sekejap, pastu tinggal...buat projek lain plak...acanne nak siap benda alah nih...kan kan kan...

notakaki : lama plak anak mama ni tidur, sakit dah dada aku nih...

 


9 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum ain...
terima kasih banyak2... hadiah untuk pengomen tegar bulan april dah sampai.. terima kasih.. cantek.. ala2 alia nye gak.. lawa... x sabar nak tunggu balik umah.. nak pakaikan kat budak montel tu.. :) mekasihhhhhh... :)

Deqla Manjew said...

dugaan tu..sabo2.. huhu.. nyenyak alia tdo.. rasa ngantok lak...huhu... kait apa tu?

Mimie Najib said...

sakan mama alia berjalan ye.. =)
manfaatkan cuti eh.. syoknya tgk alia tido..

cik azLyzah⊙.☉ said...

travel lagik ea....semoga selamat sampai ye dear...

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

dan2 nk jln2 tu sempat lg mengait.... XD

heirizalieyana said...

selamat bercuti TRP

Dhia Dirham said...

Saya tak pandai mengait (**,)

Intan Akma said...

jelesla tengok awak pandai mengait..padahal mak saya pon dulu2 selalu mengait..tapi sendiri yang malas nak belajar hehe..

Tampawan said...

Kutub utara