Friday, June 21, 2013

comel tak kak tonnnn?

Views
amek tag line yang tengah hot malatop sekarang lagi, 'comel tak kak ton?' buh sebagai tajuk entry aku...wakakaka...*kena bayar komisen sama itu kak ton ka? tapi serius, jujur dari hati aku, aku sangat meleleh tengek itu kak on, sangatlah cantek dan cergas, tak padan ngan usia dia...i is jeles tau...apa lagi, gunalah adam dan hawa...wah...hamek kau, siap promote lagik...

sebenarnya, aku nak share beberapa keping gambar yang dikongsi oleh customer dan kawan aku, apalagi, kalau bukan hasil kait mengait nih, "jualbelicrocheted" hokeh...insyaallah, jika jadik kenyataan, ia akan jadik satu brand handmade yang dikenali ramai, insyaallah...kun fa ya kun...

first, gambar baby boy, dengan mickey style crocheted hat...
                            
serius, ramai giler tergoda dengan gambar nih, pastu berderet jugakla yang pm aku nak order...owh...terima kasih kawan2...

gambar kedua, gambar hana, anak kawansampaimati aku...
                               
                               

comel kan anak2 dorang? geram aku nak cubit2 pipi tuh, cukuplah mangsa utama aku sekarang nih, owh alia...gigit pipit sket...agagagaga

notakaki : pernah tak korang merindui sesuatu yang tidak pernah merindui kita sekalipun? aiyyak...nenong2...






7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

aiyakkkk...comei habis neeee..Tunggu cik ade baby...cnfrm nak jugak kasi pakai macam tu...nak jugak comei macam kak ton..hahhaaa

Mimie Najib said...

comelnya bby girl & bby boy tu..bertambah cute bila pkai topi tu.. =)

heirizalieyana said...

cute

adyna said...

Comei sgt ;) topi pun cantik

Intan Akma said...

cute topi mickey mouse tuh

Deqla Manjew said...

serius comel.. kombinasi kaler hitam merah mmg nmpk menyerlah...

Tampawan said...

rasa nak gigit jee