Saturday, June 29, 2013

hupdate carta pengomen jun

Views
ari ni dah 29hb, maknanya...esok 30hb, adalah hari terakhir dalam bulan jun...dannnn hari terakhir jugaklah untuk CARTA PENGOMEN JUN 2013 untuk blog therosputih...owh..sekejap je rasanya masa berlalu...dah nak habis setengah tahun bagi tahun 2013...

tak lupa, hupdate untuk hari-hari terakhir carta bulan jun punya...

                                      

nampak macam untuk no 1, 2, dan 3 tak banyak bezanya...sempat je lagi nak kejar mengejar...even yang takdak nama dalam carta pun sempat je lagi kalau nak kejar...masih bersisa ari dan esok...pastu, tammmmattttt...

hadiah mimie, selaku pemenang untuk bulan mei, nampak gayanya pos ari isnin ni dah...punyalah berkurun tunggu details dorang yang menang segmen, dan ga yang aku anjur tuh...adoila...terencat perancangan aku...

notakaki : malam ni bola, trw vs jdt


9 comments:

Tampawan said...

sempat lagi nih ngeee~

heirizalieyana said...

bnyaknya diorang komen

heirizalieyana said...

yana tetap ranking 6be 5,,huhuh

Intan Akma said...

Huhu..

Tampawan said...

yeahh nak berjuang nih

Deqla Manjew said...

alahaii.. stress tgk ain update carta pengomen ni..hahahhaha...

Deqla Manjew said...

alahaii.. stress tgk ain update carta pengomen ni..hahahhaha...

cik azLyzah⊙.☉ said...

tinggal sikit je nak kejar..hhahaa

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

update utk yang julai la plak.