Saturday, June 22, 2013

cap ibu anak

Views
korang tau ni apa?

pada sape yang tak pernah tengok, dan tak pernah tahu...ini adalah cloth diaper...yang gambar kecik2 kat bawah tuh, itu adalah cloth pad...see corak dia, hahaha...TERRRsama plak coraknya ngan cd alia...opsss...   

                                  

ekceli, tu cloth pad tu aku baru je beli, sebab tu berani snap the pict and share kat sini, kalau aku dah pakai, kompem mak tak tunjuk jemah oi...tambah koleksi cloth pad yang ada, sebab rasa macam tak cukup je ngan apa yang ada *alasan semata2

hahaha...boria2...latest...aku ada beli beberapa pcs cloth pad untuk mak aku, *sebenarnya untuk aku, tapi mak aku nak, so, bg je lah kan...dalam random2 coraknya tuh, tak sangka...pun TERRRRsama jugak ngan pattern rama2 nih, woahaha...

ada orang cakap, pakai kat dalam je kot, bukan tunjuk kat orang...apa yang ada pada coraknya...tapi...ada aku kesah? woahaha...yang penting feeling beb...miahahaha

notakaki : baru pandai guna instagram, bapak ah lampi...cet...

4 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

ehh..eh...same lahhh...miahahahhahaa...seb baik belom penah pakai..lalallalallalalaa :P

adyna said...

Adin n Amni tak suka Pakai

Intan Akma said...

hihi..kiut nyer..

Deqla Manjew said...

comel..deqla pakai muat x? hahahahahaa... ;p