Friday, June 14, 2013

percubaan pertama

Views
for the first time ever, aku try kait stokin, dan hasilnya...

tadaaa

                    

hakhakhak...macam nak tergelak pun ada, banyak lagi yang perlu direvise pattern dia supaya lebih kemas dan menarik...

takleh blah, buat sebelah je nih, sebab just try2 kan...memang takde sape boleh pakai la, bulih tengok2 dan telek2 jer...

notakaki : dalam usaha nak kembangkan lagi bisnes kecil-kecilan, semoga dipermudahkan...


6 comments:

JaSSNaNi said...

stokin x-mas ke? tak leh pakai buleh tengok je.. hehehehe..
tapiiiii salutttt lah ain.. pandai betul mengait.. akak setakat ngait tudung meja boleh la.. lain2 tak pandai..
moga berkembang bisness ain ye..

Farah Waheda Wahid said...

buat untuk Farah satu ain..he he he...

cik yaya said...

wah comel..pandai akak buat :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

cute lah...seb baik cik belom ade bby lagii..

Deqla Manjew said...

ok la tu hasil keje awk dear.. kalo deqla entah apa rupa jadinya.. haha

Intan Akma said...

eiii..jeles tau tengok awak ni