Saturday, June 1, 2013

pemenang CARTA pengomen Mei 2013

Views
gigih tak gigih nak hupdate pasal pemenang CARTA PENGOMEN MEI 2013, kau tengok la kul bape lagi aku publish entry nih...adehla...tak kuasa la aku nak menyimpan janji lelama kan, buat semak pale otak je...baik bagitau terus...hihihi...

                     

TAHNIAH kepada pemenang, dan kepada yang tak menang tapi nama terpampang tu, terima kasih banyak2 di atas sokongan padu yang telah kalian berikan pada blog ini, terasa sungguh berkobar2 bila bangun pagi dan baca komen2 yang telah diberikan...

owh yer...pemenang bagi bulan mei, sila emailkan details anda kepada saya di nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com...

bila mana bulan mei dah berlabuh, bulan jun pula menjelma...tak ketinggalan...CARTA PENGOMEN JUN 2013 pun menjelma juga...hihihi...
                   

seperti biasa...terbuka kepada semua blogger, bermula dari 1jun sehinggalah 30jun...

dannnnnn...ada lagi berita baik di sini...jengjengjeng....

ari tu aku ada buat entry berkaitan follower yang ke 400 dan nak bagi hadiah misteri kan...punyala tunggu follower itu bagi details, tapi sampai ke sudah, nan hado aje, dengan itu, peluang itu aku tutup secara rasminya...tetapi....aku dengan ini bermurah ati nak bagi CROCHETED BROOCH kepada semua follower aku...takyah nak buat2 baca entry nih berkali2...iyer...aku cakap semuaaaa....takdak syarat dikenakan, just tinggalkan email anda di entry ini, dan tunggu aku email korang...

deqla...jangan majork2 eh...kali ni, ain bagi kat semuaaaa follower therosputih sini...

disebabkan takut kang nanti berderet orang tinggalkan emailnya kat sini, karang sampai ke tahun2 depan aku kena bagi brooch, jadik kes naya plak kat aku...so, bagi memudahkan pihak aku dan memudahkan pihak korang jugak, FREE brooch ini terhad untuk 10 orang follower aku sahaja...pat2 siku lipat eh...

okeh...setel dah tiga berita yang nak aku sampaikan...legaaaa...phewww...boleh sambung tidur balik, apa lagi...peluk alia...hihihi...

notakaki : cuba sedaya upaya untuk berlaku adil kepada semua orang

10 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

noorfaizah1408@yaoo.com

ahhahahahhaa......cik 1st.laju je kasik cik kannnn..deqla cepat2 kasik email..ain kate 5CROCHETED BROOCH tuk deqla 5 lagi tuk cik...hahahhahaha...ain boleh tak macam tu..cik nak rase tamak tu mcm mane...huahuahuaaaa
*joke ok*

Tahniah buat pemenangsssss eaaaaa.

Mimie Najib said...

tima kasih mama alia.. =)
tahniah juga buat kawan2 yang lain..

heirizalieyana said...

thniah buat pemenang

mawar berduri said...

ivy_ika@yahoo.com..
sempat lagi ke..huhu..
tahniah kpd yg menang..

Deqla Manjew said...

alamakk.. smpt lagi ke ni? huhu...

deqla_manjew@yahoo.com

bagi je la emel kalo x smpt xdok rejeki.. ehh deqla mana ada majok..ish memandai jek...sape ckp ni haa?? ni mesti cik puan tu kannn.. meh nk lempang lelaju..kihkihkih...

Intan Akma said...

nak sempat lagi ke?bantai je lah
norulakma2111@gmail.com

Intan Akma said...

yang..cardigan aritu berkenan tapi duit nya nan hado lagi..nanti bila2 kalau nak saya bgtau ye..hehe

Intan Akma said...

eh lupa plak..tahniah pada mimie...huhuhu sedey tau nama i disitu tak larat nak memanjat sudah

Tampawan said...

sempat lagi x? 28 jun dah ni hehehe
kalau sempat ni email saya Tampawan01@gmail.com

heirizalieyana said...

tahniah