Friday, January 28, 2011

10 days to go

Views
waahhhh...tup tap tup tap...dah tinggal saploh ari je lagik...aduh...cencuak aku gini...

ari ni, my sis, brother in law (bil) balik umah, dan sudah tentu, hero kami jugak akan balik...semua ahli keluarga bergabung!!!hiyargh2....tapi ptg nnti baru dorang sampai la...

rindu sama anak buah aku yang sorang nih, nakal woo...kali ni tatau lah dia nak tunjuk skill apa...hihihi...last jumpa adalah masa krismas tahun lepas, baru sebulan tak jumpa kan...hoho...tepon tiap2 ari, dengar dia duk sebut
eeeooo = hello
apaya = apa dia
keta = kereta
dan banyak lagi lah, tak boleh bercakap lagi, baru sesi nak lembutkan lidah

balik ni, aku nak ajar dia sebut
mak iti tomei
mak iti cantik
mak iti baik
tayang mak iti

notakaki : errr...ayat yang last tu je aku gerenti dia boleh react balik ngan tium pipi aku, yang lain2, kurang pasti di situ...kwang3

4 comments:

mekchu said...

hahahaha... comel, cantik, baik.. harus ajar smpai dia pandai tau...

therosputih said...

mekchu
hakhakhak...harrrusss tu...

s1t1 2uL41k4 said...

dah nak terbang naik belon dah eh? best of luck ye... Jaga diri elok2 ye kat tempat org.. =)

therosputih said...

siti zulaika
thanks a lot...insyaallah akan ku jaga diri ini bebaik kat sana...