Tuesday, January 18, 2011

20 days to go

Views
masih counting beb...ari ni ari yang sangat memenatkan mental dan fizikal aku, misi menyetelkan pape yang patut sebelum fly ke sarawak...

terlebih dahulu, nak wish time kasih bebanyak kat abang aku yang tersayang, oh tayang...i love you so much, sbb sanggup berpanas, berjalan kaki dengan adekmu yang terchenta ini...

seharian ari ni aku ditemani oleh abg aku, hoho...nak wish time kasih lagi kat sini boleh? dah2 ah tu, takkan tiap2 perenggan nak wish time kasih kan, jelak orang yang membacanya...takpe2, dlm ati, ttp berbunga2 time kasih ni ha...

opss...gambar...tak dapat nak tunjuk kat kalian sume, alasan...gambar dlm enset, lupa letak mana cable nya...adeh...nnti aku hupload gambar2nya...

esok...tatau lagi plan nak buat apa, tp aku rasa la kan, sesi memanjakan diri sendiri dengan aktiviti mengait dan mengait la agaknya...ari ni seharian aku tak mengait, gigil2 dah tangan ni gian...hakhakhakhak

notakaki : sebenarnya agak penat ngan aktiviti ari ni, tp gagahi jua jenjalan kat blog kengkawan...

2 comments:

Enh Ear said...

ko g mana?huhuhu...

therosputih said...

enhear
jalan2 ngan abg tersayang...