Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Views

berapa kali aku hupdate sehari?
errr...bergantung...wajib sekali sehari, kalu terasa gedix, banyak benda nak share, maka banyakla jugak entry yang timbul dalam sehari...setakat ni, jumlah entry aku adalah sebanyak 926, termasuk ngan entry ni jadiknya 927 posts...bukti tahap kemerapuan aku...

kenapa aku berminat nak duk dlm blog list encek ben
memandangkan aku dah follow encek ben ni, nak kata lama, takdelah lama, baru je, tp selalu gaklah terjah blog dia, bace entry dia, kagum ngan tahap dia duk ngadap tenet, sbb dalam sehari aku perasan, mesti ada 2,3 entry yang dipublish, pastu dapat komen ratus2 lak tuh...huhu...nak compare ngan blog aku nih, adeh...sila jangan compare okeh...aku teringin le nak duk dlm blglist dia, budak kecik mau kawan ngan budak besar...bulih ka encek ben....

jika blog aku popular, apa yang aku nak buat
errr...nape susah benor soklan nya ek...aku tak pernah terfikir blog aku akan popular, so seriously tak pernah terfikir nak buat apa...tp, andai kata blog ni popular, aku harap aku dapat kongsi cerita, pendapat, dan apa sahaja yang realitinya berlaku dalam masyarakat kita...hope, dapat ajak blogger2 sekalian untuk berfikir sejenak dan lakukan perubahan...insyaallah...

sape yang nak join jugak lehla klik kat sini

2 comments:

white rose said...

hahahaha...
PENYAKIT ABANG BEN laa kau ni ain...

disebabkan BEN tu hensem, that's why blog dia polular...

dah itu keje dia ngapa tu je...

therosputih said...

white rose
hakhakhak...ben10 kot...errr...hensem tu subjektif kan kak...

best jugak keje mcm dia, hari2 hupdate, kalu ain keje mcm dia, tiap2 jam hupdate...kwang3...