Thursday, January 27, 2011

11 days to go

Views
*sila klik gambar untuk pembesaran maksimum, kalu tak...tenung2 je lah smpai juling anak mata tu

kalendar tahun 2011 dan cuti sekolah

sumber dari sini(kambingcorp)

ni utk yang lagi detail punya
sumber dari sini(faizal)

hoho...apa kes ni? ngeh3...belum start mengajar lagi tp aku dah buat revision lengkap punya tentang cuti sekolah bagi sesi persekolahan 2011...motif? senang aku nak beli tiket flight...

cikgu2 yang ngaja kat semenanjung takpelah, ada banyak pilihan nak balik kampung kan...aku nanti? takkan nak naik kapal lak kot? kalu dapat naik kapal tahap pelayaran star cruise ke pe ke name tu, takpe la jugak...tp ada ke yang nak sponsor aku? huh....takde maknanya, jangan nak perasan, lagipun star cruise tu berenti ke kat jeti tok bali tu ha? hahaha...

kalu ikutkan ati, nak je aku beli siap2 tiket flight pergi balik untuk cuti sekolah yang akan datang ni, terutamanya cuti bulan 3, motif? aku nak balik umah, jumpa mak ayah aku le...pastu yang bulan 6 plak, harus beserta wajib untuk balik sebab ada majlis tetttttt...majlis tu rahsia, takmo pecah rahsia kat sini...nnti tak surprise...pada yang dapat teka dan agak majlis apa, diam2 eh...pada yang tak dapat teka, aku tinggalkan kalian dalam mode teka-tekaan itu eh tapi jangan teka aku nak kawin ke hape ke sebab takde kena mengena ngan aku langsung...hah...selamat meneka lah...taknak teka, tunggu aku stori bulan 6 nanti...agagaga

berbalik pada nak beli tiket flight tu, kalu aku start keje awal bulan 2, sangatlah mustahil bulan 3 aku dah dapat gaji, jadi...persamaan yang sangat mudah
jika tiada gaji tiada tiket kapal terbang
aku tiada gaji
maka aku takleh beli tiket waaaaaa

notakaki : sila ketuk pale aku sekali sorang, mereng dah agaknya aku nih

4 comments:

Proton Inspira said...

2011 is a good year!

Enh Ear said...

aku syang ko lebey lah.. aku mmg duk carik kalendar ni pun... hihihihi....
muah muah...

therosputih said...

proton inspira
tiap2 tahun adalah terbaik...=)

therosputih said...

enhear
aku ngan kau pale otak sama la beb