Sunday, January 9, 2011

sila sedar diri

Views
mode : jiwa kacau, stress, tension

dari semalam lagi kot aku mengalami sindrom sebegini, ahh...sangat tak suka...rasa mcm hilang sume awet muda yang aku banyak makan sayur je kot bila mana aku mengalami mode2 sebegini...tensionnya...dua kali dah sebut perkataan ni

tadi jenjalan kat blog kawan2 yang lain, rasa lega kejap, pas habis marathon sume, hmmm...datang balik perasaan jiwa kacau tuh...apakess...

tension kali ketiga sebut

takde mood nak buat benda lain, padahal keje bertimbun-timbun...

sangat tak suka perasaan sebegini...

ni ayat untuk menyedarkan diri sendiri
ain, baik kau sedar diri cepat2, tak guna kau bermuram durja sedangkan hanya kau je yang mcm tu, orang lain gumbira2 je, tak hingat pun kat kau, jadik, tak payah nak buat entry mode kau tension ke hape ke sbb mmg perasaan tension kau tu takkan hilang, lebih baik kau sedar diri je, kau tu nothing, nothing kau tau tak?

okeh...dah lega dah...

notakaki : hampir2 sewel jap rasanya

4 comments:

Liz said...

kenapa ni cik...rilek rilek bawa bertenang hihi...makan cokelet jom huhu

therosputih said...

liz
tension...nak cokolat jugak...tadak ni...haih...kepala ku serabut memikirkan mereka yang tak memikirkanku...

apakesss...

k_Own said...

hehe akak ! pelan pelan kayuh kak kalau nk deal dgn perasaan nih ? hehehe...

opss btul ke cara nih ? haha

therosputih said...

k_own
takpe dik, akak betulkan ajo apo y kau cakap...ngeh3...