Tuesday, January 25, 2011

Give Away Ferrero GArden by ShahJihan

Views
www.SJworld.com
memandangkan SJ ni adalah nama pena pg penganjur, jadi, SJworld menggambarkan dunia SJ, jalan cerita SJ, hidup SJ, mcm2 lah senang cite...yang penting, SJworld ni mcm one stop centre bg SJ untuk menceritakan apa2 aje ttg hidup dia yang mahu dikongsikan bersama pembaca

ni tak tiru idea mawi ke ape ke ek...oh ya, sape yang nak join jugak, leh klik banner kat atas tu

aku tag

notakaki : walaupun aku tak suke ferrero, tp akak ngan adik aku suke benar, so, kalu menang, musti orang lain lagi gumbira dari aku kan...

4 comments:

shahjiehan said...

SJworld.com.... wahhhhahaha...

best jugak nih.. sbb Sj mmg bercita2 nak travel 1 dunia...

therosputih said...

shahjiehan aka sj
nak travel 1 dunia? waaa...jangan lupa bawak i sekali tau...ngeee...tukang angkat beg pun jadilah...

shahjiehan said...

hehhee... boleh bawak ke? kang bf anda marah lak~

therosputih said...

shahjiehan
bf? apa tu?

ececece...buat2 tatau plak...hahaha