Sunday, January 16, 2011

hari yang panjang

Views
huarghhhhh...menggeliat ala2 blue hippo sket...

semalam aku tak online pun, adeh...rasa tak best je sbb ketinggalan bace entry terbaru kawan2 sekalian...entry pun sume auto publish je...

sume sebab aku mengejar due tempahan, tak lain tak bukan, tempahan mak aku...kwang3...mak aku ni bukan apa, kalo dia request pape, kalu bulih, time tu jugak dia dapat, adeh...

so, seharian aku berhempas pulas ngan mesin jahit, jahit tu, jahit ni...alamak, tak cukup...kena gi kedai jap, beli barang...ops...yang pegi kedai tu kompem la mak aku, bukan aku, aku kan gadis melayu, berkurung je dalam umah...tetttttt...aku tak tipu tau...

ari ni, bangun...ahhh...aku sorg2 je kat umah, apa lagi, sesi terjah menerjah la, bace entry ni, komen, baca entry ni, komen...hehehe...hah...buat enhear, kau tag aku eh...tak payah gitau, aku selalu terjah blog hang, tak komen je, sbb tatau nak komen amende...nnti aku cekidout gegambo yang ado...insyaallah aku join...hehehe

uit2...dah2la membebel kat sini, merapu gaban je...baik aku gi basuh kaib...perut pun lapo, lupa tak breakfast lagi...

notakaki : rasa mcm nak sambung tido je...adeh...

4 comments:

d_tieah said...

Wah..
Pandai jahit ek..
Best2..
Leh jahit baju sendiri..

k_Own said...

akak buat jahit jahit ek ? hehehe. style lah akak. kreatif kot.. hehe

therosputih said...

d_tieah
ha'ah, boleh jahit baju sendiri...ingat nak tambah almari lagi satu, baju kalu bulih nak jahit baru...kwang3

therosputih said...

k_own
kau ni tak habis2 style lah, adoi....biasak2 je lah, tau menjahit ni menguntungkan banyak pihak...tak yah nak kelam kabut tempah baju kan...