Friday, January 28, 2011

rumah terbakar panggil bomba

Views
rumah terbakar? jangan panik...jom nyanyi dulu

rumah terbakar panggil bomba
bomba datang berlumba-lumba

detik2 cemas 





memang pengalaman yang tak boleh nak dilupakan...orang kampung sorang pun takdak datang tolong bawak baldi ka, hose tu ka, sedih...sob sob sob...

kemudian, baru aku perasan,
makhluk asing mamat mana plak ni? terbongkok2

 tengok lebih dekat sket
menatang apa tu?

baru perasan, van kkm upenya
kkm = kami kerjakan mangsa

dua tiga menjak nih, umah kami diserang sekumpulan nyamuk kecik yang kecik bukan sebarang kecik, sekali gigit, berbirat sampai ke pagi...penat dah guna fumakila, ridsect, hulk hogan, kao attack...sume tak jalan...geram2...memandangkan ayah aku keje bahagian nyamuk2 nih, dia request la kat anak buah dia suh datang attact nyamuk2 kat umah aku ni, kebetulan dorang keje kat kawasan dekat2 umah aku, so, merasa la jugak...

so, time kasih abg2 fogging sekalian, ececece...terus dapat pangkat abg...tak tahan...kwang3...kena ketok sekali ngan ayah aku baru padan muka...hikhikhik

sobonarnyo eh, ni cite ptg semalam punya, tapi baru transfer gambo, den lotakla sbg entry ari ni...jimat kos namanya...

notakaki : janganla umah aku betul2 terbakar...mintak2 dijauhkan...

4 comments:

mekchu said...

sabooo je laa... ini kalo terbakar betul2, konpem dah rentung baru bomba sampai... ye la, siap nyanyi2 pulak dulu... hehehe..

white rose said...

kat kawasan umah akak sebulan sekali mesti "ABANG" tu datang...

umah akak pun slalu gak kena sembur...

therosputih said...

mekchu
hehehe...kompem punya rentung legam2 kalu nyanyi gini...

therosputih said...

white rose
sebulan sekali? wah...bahaya tu, kalu selalu kena sembur maknanya nyamuk banyak, jaga2...ain ni dah 2kali kena denggi, tp tu sume kena time duk kl...aih...kl kawasan blacklist tol lah...