Saturday, January 22, 2011

main game dapat hadiah

Views
ni bukan game yang kat funfair, ketuk2 pale bear, takpun baling gelung masuk dalam lubang ke ape ke...ini game merangkap contest...

ari tu sorg blogger merangkap adek aku le kan, bajet kakak lah aku ni...kwang3....eh, berbalik pada niat asal...ari tu, aku ada join contest nih, kalu ikutkan markah yang aku dapat, tak dapek nya hadiah, tp penganjur nak bg peluang lebih ramai dapat hadiah, maka aku antara yang mendapat tempiasannya...

huhu...hadiah dia topup, senang, ringkas, dan cepat...takyah nak kena pos2 bagai...tadi dah bg feedback kat penganjur dia, so, menunggu utk mendapat tambahan kredit kat no aku....

join contest ni sebenarnya bag aku la kan, bukan nak kejar hadiah pun, tp just for fun...lain lah kalu hadiah dia mengancam habis mcm sebuah kereta honda civic ke, duit rm100k ke, hah...itu dah termasuk dalam perkara lain2...

so, kepada blogger lukman, nnti anjur lagi eh contest, akak suka main game2 nih...hehehe...tp nnti makesure akak dapat hadiah no 1...eh, td ckp bukan nak kejar hadiah...opsss....

notakaki : jiwa kacau, hormon tak stabil

2 comments:

white rose said...

akak ni kan bkn xsuke join contest...
ade sestengah blogger buat contest semata2 nak naekkan traffik dia je...

tapi bkn semua blogger...
ianya sekadar suka2 je...

akak je blm buat contest...
akak tengah cari idea & budget...

therosputih said...

white rose
cepat ah buat contest...tak sabo nak join nih...hehehe

saje hepi2 main benda alah contest ngan ga nih...hihihi