Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG

Views


haha...amcam k_own, hang marah tak kat akak? haha...saje meneruskan pekerjaan gedix ku di kala kerja bertimbun2...kwang3

tadi tgh duk refresh dashboard, terkeluar la entry terbaru dr adek aku yang sorang ni, aku nengok dia laju je masuk segmen abg ben kita ni, aku pun saje lah nak join, dah kata gedix tadi kan, so, ni lah bukti gedix aku...amacam? dah percaya dah aku gedix??

abg ben kita ni skrg tgh anjur segmen JOM GEGAR BLOG, sape nak join, leh je klik kat sini cepat2, sbb segmen ni smpai esok mlm je, pastu dah expired dah...

notakaki : makin banyak kerja kita, makin kita takde mood nak buat kan?
errr...tu aku je kot yang mcm tu

16 comments:

white rose said...

minat betul korang dgn abg ben ni ye...

k_Own said...

haha akak ! join ye. x pe. mne de marah. die update dh name akak ?

therosputih said...

white rose
minat ka...kwang3...saje nak menggedix...

therosputih said...

k_own
akak saje je dik nak menggedix namanya...uik...dah update ka?

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

d_tieah said...

Dah join jugak..
Hehe..

Farhan Zulhusmi said...

owh...kiranya nie adik lah punca kakak nya terjerumus erk...hehehehe...
like2....wabak...hahaha

*dtg lah umah...

therosputih said...

mimiey
salam perkenalan jugak...

therosputih said...

d_tieh
moh kita reramai join...hehehe

therosputih said...

farhan zulhusmi
a'ah, kat sini ramai adik...kan k_own kan...

Green Apel said...

singgah bw dari list BA [ke-93]..gudluck=)

therosputih said...

green apel
thanks green...=)

YAYA AZURA said...

jom pakat gegar blog!!!

therosputih said...

yaya azura
amboih...bergegar2 nih...

Clara said...

Terjah SNi!

http://cerytara.blogspot.com/

therosputih said...

clara
opocot mak kau...terkejut akak dek non kau main terjah2 ginik...kwang3