Tuesday, January 25, 2011

HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY

Views
hepi belated birthday buat cik penganjur
23tahun eh 

ga ni senang je nak join kawan2 sekalian, just upload gambar kawan2...inilah dia kawan2 aku, sorila, sorang lagi separuh je masuk muka, nak buek camno...


dah lama tak jumpa kawan2 aku sekalian...sob sob sob...

sape yang nak join jugak, leh klik kat sini

4 comments:

white rose said...

tak mo join...

hahahaha...

therosputih said...

white rose
ngade...

cikanna said...

salam therosputih,cikanna dtg jenguk n3 GA ni..
pic kawan2 yang mengusik jiwa,teringat juga kat kawan2 saya..

thank kerana sudi join GA saya n good luck!!

therosputih said...

cikanna
time kasih, may luck are always with me...errr...betoi ka english aku ni...