Saturday, January 1, 2011

contest bunga-bunga kehidupan

Views
bunga dan aku mana boleh dipisahkan, jadik, sangatlah teruja nak join contest bunga-bunga kehidupan, nak tau lebih lanjut, sila godak sendirik blog penganjur nih...

apa yang aku perlu buat hanyalah sertakan gambar aku ngan bunga, huish...sayang ah, dia nak sekeping je, padahal album bunga aku melambak2, so, aku pilih gambar aku ngan bunga first sekali yang terlintas dlm pale otak aku, so, inilah dia...

alkisah, gambar ni diambil masa aku ngah praktikal kat melaka, tgk betul2, aku sangat-sangat tidak sihat time tuh, pagi tu sepatutnya kena tahan kat wad, tp sbb aku kenal ngan doktor kat situ, aku terlepas...hehehe...tgh2 pucat lemah tak bermaya tuh, sekalik aku terpandang bunga raya kaler putih, terus rasa kuat, sihat, apa lagi...tolong amekkan gambar aku...

kunun2 nak jadi perempuan melayu terakhir, selit2 bunga kat telinga, tp aku takmo ah rosakkan pokok tuh, so, ACTING time...hakhak...sayang ah, kalu pakai baju kurung takpun kebaya ke, selendang kain batik bagai, kompem...dapat title perempuan melayu terakhir

sila jangan tgk lelama gambar tuh, nnti jangkit, aku kan ngah tak sihat tuh...

notakaki : bunga oh bunga

7 comments:

Enh Ear said...

macam best ja.. nak join gak lah

white rose said...

waaahhh...mcm besh je...
urm, nak join ke tak...
nak join ke tak...

huhuhuhu...

therosputih said...

enhear
da usha dah entry kau td...hihihi...amaran aku...jangan kutuk ros putih aku...huh...=p

white rose
alah...tak payah pk pjg, pilih satu gambar, join...sonang cito...cepat sket, i nak tgk gmbar u...ngeee

nEa FleriDa / nIL said...

gud luck ya!

tp nil xde nampak pon blog2 nil kt bloglist kamu..

therosputih said...

nil
oh ya...blog utama nil je yang ada kat bloglist sini, yang lain2, sume ada kat blog satu lagi, blog niaga2...

takpe kan...

nEa FleriDa / nIL said...

ouh.. its ok dear :)

therosputih said...

nil
thanks...gambar tu ada aura tersendiri...