Monday, January 10, 2011

betul ke sharifah aini pakai botox?

Views
aku bukan nak sebar fitnah atau apa sahaja, just share pendapat based on apa yang aku perasan bila aku tgk tv

semalam, sape tgk ajl25? alah...si ana rafali menang tu, ha...ingat dah? kan ada persembahan 3 diva, sharifah aini, ziana zain ngan siti nurhaliza tu...

serius mase aku tgk sharifah aini nyanyi, perghhh...nape ngan muka dia? dah try google carik gambar time dia wat persembahan semalam, tp takde, kalu korang nak tgk sendiri, kena tgk ulangan ajl kat tv3 la ek...pastu korang nilai sendiri...

kat sini, aku share a few gambar kak pah kita ni, aku amek kat google nye, takde maknenya aku nak ada gambar2 live artis nih, aku bukannya paparazi, so, langkah mudah, amek je kat google tu ha, berlambak...





mak aku tegur kot nape ngan muka kak pah kita ni? aku pun heran...perubahan yang ketara tak lain tak bukan pipi, hidung, mulut dan dagu...standard lah tu kan, kalu pakai botox, kat area mana yang paling famous untuk diubah? opsss...aku tak cakap kak pah pakai botox, sebab aku sendiri takde bukti...korang nak bukti, korang tgk dan compared sendiri...

pipi dah macam anita sarawak, hidung dah macam micheal jackson, mulut dah macam errr...tah...dagu dah macam errr...pun tah jugak...

notakaki : aku harap tu sume teknik solekan jo

6 comments:

white rose said...

sepupu akak yang sengal tu dia cakap dia dah jatuh cinta dengan dagu kak pah...


akak nak termuntah baca statement tu kat FB dia...

hahaha...

lantak dia la...

Langit Pertama said...

Akak pun asa camtu la...
Mulka dia dh jadi cam adik beradik nenek2 barat yg pkai botox.. Keras semacAm jer.. Huhu,,,

therosputih said...

white rose
semestinya sepupu akak tu memang sengal...

therosputih said...

langit pertama aka kak asma
hish...kalu betulla kan, aih...tatau nak cakap apa...tensen ah jadi artis nih...erkk...tetibe...artiskah i? kwang3...

takde ah, sket2 nak cantik memanjang, susah ah gitu, kita bukannya tetiap ari makin muda...aih...susah2...

Anonymous said...

Cakap tu memang sedap .. tak orang tak kita....perpatha orang2 dulu demi menjaga diri... "ada mata pandang ada telinga dengar dan kalau ada pendapat cakap yang baik saja ya...jgn jadi pengubal fitnah. jgn mare ya....

therosputih said...

cik anony
terima kasih dear...maafla, bukan niat nak sebar fitnah atau apa...saya ni peminat kak pah, bila tengok kak pah jadi lagu tu, terasa sangatlah tak selesa...hope yang baik2 saje...