Tuesday, January 4, 2011

cite tamil pun best jugak

Views
ari tu, sempena tahun baru, astro bg siaran percuma channel 110 - astro fiesta...mcm2 movie ada, best gaklah layan movie malam2 ngan family...movie yang paling aku takleh lupa adalah, SIVAJI THE BOSS



haha...tamil pun tamil lah, cite rajnikanth berlakon...perghhh....mmg kelakar habis, walaupun sangat tak logik dia nye side effect, tp layan jugak smpai habis...awal2 tuh, sangat kelakar, sakit perut aku layan gelak...tp bila dah nak ending tuh, sedih la jugak sebab sivaji kena pukul ngan orang jahat, aku mana bleh tgk aksi2 ganas nih, seram...takutttt...

bayangkanla, sekali tendang, jatuh berdebukbukbukbuk, dasat tol bab menipu...ngan aku2 sekali tertipu...mak aku, "tipulah" keluar dari mulut dia...alahai mak...dah memang dari awal lagi tipu...

satu je cite tamil ni yang aku kagum dari dulu, jalan cerita dia, mesti dia selit betapa kuatnya adat mereka, kagum aku...pastu plak, cite tamil ni, dia ada maksud yang nak disampaikan...

pasal cite ni, sape tak kenal ngan rajnikanth? ohoo...hero cite tamil terkenal...kalu kita, ada p. ramlee, dorang lak ada rajnikanth...

aku share ngan korang satu dialog best, menjadi sebut-sebutan aku 2,3 menjak nih...


sivaji : mak, kenapa mak lahirkan saya hitam?

mak : bagusla kamu hitam, kalu kamu putih, nanti kamu cepat kotor

hahahahaha lagi sekali aku gelak



notakaki : semalam tgk cite tamil lagi, aisywarya rai berlakon

4 comments:

white rose said...

hahaha...
kami sekeluarga minat tengok cite TAMIL...
nak2 lagi rajnikanth berlakon, sure tengok sampai habis...

akak suke tengok style dia selak selepang & masukkan rokok dlm mulut dia...
MANTOP!!!

therosputih said...

white rose
dlm cite ari tu, dia tunjuk baling2 siling, pastu lontas masuk dlm poket...lg satu, dia baling gula2 mcm mentos tu kat tempat lain pastu melantun masuk mulut...

cool...(dia suka sebut dlm movie tu)
hehehehe

miz ruha said...

suka gak tengok cite tamil... nak2 kalau yang ada aksi tu... macam cite robot masa deepavali baru ni...

dialog hitam tu kelakar... hahaha..

therosputih said...

miz ruha
cite robot tu dah bape kali dah ulang tayang kat tv kan...layan je...hehehe