Monday, January 10, 2011

contest paling mudah

Views
dah nama pun paling mudah, so, sangatlah mudah, sape nak join, leh klik kat sini

contest ni korang just main game je, hehehe, kaki2 game sekalian, joinlah...pemenang dikira berdasarkan markah paling tinggi, ingat tu, PALING TINGGI

percubaan pertama aku


kalu pemenang dikira berdasarkan markah paling rendah, kompem dah aku dapat, bukti tu ha


pastu naik sket, 10 pun jadi lah

dah jadi addicted la plak main game nye, last2, dapat jugak banyak ni,

highest yang aku berjaya dapat, cuma 200 je adik kakak sekalian, nak buek camno

notakaki : badan masih panas2

4 comments:

Lukman Aid said...

wahh tinggi tu, hehe good luck :)

therosputih said...

puh2 aku the highest...kwang3

~WaNniE~ said...

Wah..tinggi nya....

Gud luck

therosputih said...

wannie
jom join reramai...tu sket je wannie, ada yang dapat lagik banyak...jeles...