Friday, October 15, 2010

to hanna farhana

Views
our birthday girl for today

first of all, nak wish selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-23 buat my lovely ex-rumate, juga merangkap my best friend...

sedikit info yang patut anda ketahui tentang dia melalui mata aku
1. seorang yang sengal
2. gila2, happy go lucky
3. seronok kawan ngan dia
4. sangat sukakan spesis katak
5. dulu suke pink, tp nmpaknya pinky2 dia dah kurang sket dah pink dia dah jangkit kat aku dah
6. simple2 aje especially bab pakaian
7. jarang tgk dia moody serabut tensen

hanna ni dulu rumate ngan aku mase aku sem 6, kejap je, tp aku seronok sangat, mula2 dia cakap aku ni garang, takut nak duk ngan aku, sekalik duk ngan aku, hamek kau, tu lah, people always judge me before they know me first, aku tatau lah nak buat mcm mana, maybe sbb sikap aku sendiri kot y takes time utk kenal seseorang itu...haha....takpe2...y penting, know me first la kan, pastu, hah...bagi la komen berjela2 pun, aku tarak kesah punyalah...

so, kepada birthday girl kita hari ni,
1. selamat ulang tahun
2. semoga semakin matang ngan hidup ini
3. tabah harungi cabaran
4. belajar leklok, jadik penulis terkenal...who knows kan...
5. bahagia2 bersama insan tersayang
6. selamat menambah koleksi kekatakmu itu
7. thanks for everything start dari sepah bilik hang hari itu smpaila sumenya
8. keep in touch okeh
9. rajin2la hupdate blog
10. aku sayang kau

notakaki : sayang tak dapat nak sambut birthday hang sesame

2 comments:

Hanna Farhana said...

wei..hoho terharunyer aku..huhu...ko tau baru harini aku berkesempatan nak baca blog kau...
aku suka blog ko sbb citer dalam blog ko ni slumber..xberat2 kalau baca pon penuh dengan ketawa jer...but...sometimes ada story mory yang boleh membuatkan aku juga terasa sedihnya...lumrah la tu kan??hehe... kepada rakan2 yang lain..jgn ketinggalan baca blog ex rumate sayer ni...
ain..
first aku nak ckp sory sgt coz xdapat hadir masa ko ngan kwn2 grad..huhu sbb klass n assgment terlampau...huhu...teruk kan aku! huh! bunga pon xkasi...huhu...
second.. aku suka jadi kawan,rumate n evrything ngan ko! hehe bnyk sgt benda yg aku blajar sbnrya...kalau ko rumate aku 3 4 tahun kan best...leh ajar aku menjahit kew..masak ke..hikhik...
third..aku xske tgk ko nangis tau..huhu..tapi..aku tau ko sama je ngan aku sensitif hehe..luahkan je..tp..jgn bnyk2..hbs lak air dalam bdn ko nnti hahaa....=)
and..lastly..aku cyg ko gak sbg rakan paling best disisi aku..ko phm..ko kenal..dan ko plg pandai judge sikap aku..hehe...
wish: hope ko success selaloo..
kuat mkn ckit..hehe
moga hepi ngan si dia yg ko sbnrnya sgt syg..kan2..hehe...dan xmo gaduh2..hehe..
dah dpt keje baik...berkeluarga..jgn lupa ku yer...dan..sila datang UPM lagi! hehe jmpe aku..hahaa...thnks a lot AIN!! cyg kamu!! mauh!! hehee

therosputih said...

hoho...mmg kau bg aku karangan lengkap ah...huhu...kasik komen nak touching2 aku...siot ah kau nih...aku ngah sedih nih...

aku tak kisah pun psl konvo ari tu sbb aku tau mmg time tu test kot...takpe2...

wei...kau buat aku rindu sama kau...