Wednesday, October 27, 2010

ajaib atau kreatif?

Views
kita layan gambo ah dulu...ohh ye...aku cilok dari encek google je nih...

mesti bini dia ngamuk2 sampai balikkan umah sendiri


comel


kasut gergasi mana la yang tertinggal nih


ni pun gara2 bini ngamuk lah ni


alahai...tomel...


peminat fanatik tarzan kot


fanatik ngan muzik nih...aku suke rekoder...umah akunak mcm rekoder gak ah? hehehe


lagi kasut gergasi


jangan pening2 pale eh


nak minum tea or coffee?


acanno nih? tak faham aku


bakul mak tertinggal


nak travel pun senang, hangkut satu umah


ni baru umah batu


huh...takmo...takde privasi langsung...takleh main nyorok2...


ufo


umah aku tingkat 2 setengah hokeh...

aku tertarik sangat ngan picture2 nih sume, sebab hari tu, mase bace paper, dia tunjuk gmbar2 mcm ni, terus aku tergoda you...sambil2 buang masa menggoogle nih, teringat nak carik a few gambar yang menarik, tempek kat sini...hohoho...

bestnye kalau dapat melawat sendiri umah2 mcm ni kan? hehehe...mesti kejakunan aku sangat menyerlah sampaikan org di sekeliling kena cakap "dah2 lah tu ain"

so, apa pendapat korang? mereka yang ada idea sebegini bagi aku sangatla superb kreatif...bagus ah...

notakaki : umah aku nanti mcm mana ek? nak buat mcm pokok pisang ah...hahaha...nanti orang kata monyet mana la y duk umah tu...haish...kensel...

8 comments:

:.peLanGi:. said...

owh..jgn risau..saya pun super duper teruja jgk..comel2 la..hehe..kalo nk g melawat, ajak aku deh...hahahaha

white rose said...

kretip...

mau saje aku buat rumah macam bunga ros...
pastu cat wane putih...

wallaweeehhh...

therosputih said...

hoho...okeh...da dapat sorg dah peneman utk aktiviti menjelajah rumah2 pelik...

masalahnya, poket kering...

therosputih said...

white rose : hoho...nak duduk same...hehe

Cik Ya-Alif-Nun said...

nak ikut jugak...
nanti bg tahu awl2...
buat masa musim cuti sekolah...
nak ikut...nak ikut...
kalo ain tak ajak....siap lah ain...

therosputih said...

cuti sekolah tiket mahal...

(baru je plan takmo ajak dia)

eh eh...iye2...nnti kita wat rombongan reramai ke sana...hehehehe

Cik Ya-Alif-Nun said...

owh..de ura2 nak meminggirkan ye...
ni yg nak report kt cik abg die ni..

therosputih said...

alamak...janganla merajuk2 hokeh...

cik abg? hmmm...spesis apakah itu...