Saturday, October 16, 2010

kebetulan pulak

Views
ari tu, sebelum aku konvo, 11hb ari tu agaknya, aku ada cakap ngan member aku ni sorang...


aku : huhu...aku taktau nak wish mcm mana kat dia sbb susah payah datang sini semata-mata rai aku konvo

~ : hah...apa lagi...layan la dia leklok...

aku : mcm la aku tak layan dia leklok sblm ni...ka
lau aku layan dia leklok sekalipun, aku tetap rasa aku tak mampu nak balas pe yang dia dah buat...mcm ni lah, aku nak layan dia leklok, takmo gaduh2 dah ngan dia...cean dia...

~ : hah...kau tuh...cakap je...cuba la buat...

aku : iyelah...aku buat lah ni...tgk smpai mana aku mampu bertahan...


menyingkap kenangan lama, dulu, aku pernah cakap mcm ni gak, mase tu aku cakap sebulan aku takmo gaduh ngan dia, sume sbb sblm tu, boleh dikatakan ari2 aku gaduh ngan dia, sebab apa? aku sendirik pun da lupa...rasa2nya sebab hal remeh2 je kot...aku ni mmg mcm ni kot...haih...tp baru bape hari lancar kempen, aku dah perang besar kot...apala perangai...


ni, sekali lagi aku nak lancarkan kempen takmo gaduh2 ngan mr someone, kali ni takde limit, aku cuma nak tgk smpai mana aku boleh baik2 tanpa gaduh ngan dia...yelah, aku pun nak tgk gak sejauh mana aku mampu kawal anger ngan ego yang aku ada...bila aku tgk gmbar lama, eh eh...tarikh2 kempen dia...lebih kurang sama je ngan tahun lepas, bulan sepuluh gak..hihihi...terkebetulan pulak...

notakaki : janganla mr someone saje nak nyakat aku suh marah dia, kalau dia tau psl kempen ni, mampoih aku

No comments: