Monday, October 11, 2010

fasa 1 siap

Views
ini hangat lagik nih stori nih, aku baru pas siapkan jahit manik corak bunga kat baju member aku, rest jap...pulun buat tadi, nonstop kot ada gak stop tuk kurangkan stress mata pastu sambung balik

as a result, dah siap fasa 1, tinggal fasa 2 lak, jap agi aku sambung...fasa 3 tak tau lah, tgk pada keadaan mcm mana...setakat ni, main focus aku nak buat corak daun lak...tp sblm tu, aku nak kena sketch corak daun yang mcm mana aku nak buat, y penting simple, senang buat, cepat siap, dan cantik di mata serta di hati

ngah takde idea nih, hish...takleh jadik, sbb bahaya kot kalau asik takde idea, mase duk tiktoktiktok kot, tak tunggu kite...

notakaki : bace mantera suh idea datang

No comments: