Tuesday, October 26, 2010

matinya paul sotong peramal

Views
paul si sotong peramal

ohoo...ni berita yang mengejutkan bagi aku rasanya, yelah...td sambil2 tgk buletin utama, terperasan la tulisan kecik kat tv tuh, hah...paul ditemui mati dalam rumahnya akuarium hokeh? hoho....

peminat bola mesti sedih kan...??

hahaha...hei...tak baik gelak2 di saat ada kematian...okeh...mode sedih...

walaupun aku tak minat bola, tp mase musim demam world cup ari tuh, aku ada gakla selak2 paper, heboh kot time tu pasal si paul nih, yelah, rekod tanpa kalah dia, takde mana2 sotong boleh celen...cayalah...

aku tak delah nak cakap percaya kat si sotong sutun? sekor nih sebab aku rasa dia makhluk allah jugak, kita semua makhluk allah, dan kita sepatutnya percaya pada kuasa allah sahaja...sebab hanya dia yang menentukan segalanya dan hanya dia yang mengetahui segala yang tersurat mahupun tersirat...

tapi aku bukan bermaksud nak memperlekehkan sape2 yang percaya pada paul, jauh sama sekali memperlekehkan mana2 kepercayaan yang ada...aku hormat kepercayaan kalian semua...

notakaki : paul dan world cup 2010...waka waka che yeh...

2 comments:

white rose said...

tak sangka ade jugak whiterose yang lain...

hahahaha...kembar tak seiras le kita ni ye...

ape2 pun arini sy tak makan sotong...
hahahaha...

therosputih said...

itulah pasal...bertemu jua kita kat sini...