Tuesday, October 19, 2010

blank

Views
hmmm...bangun pagi ni, liat aku tol nak mandi...lepak2 atas katil aka bermalas-malasan, capai jarum kait, ngan project yang entah kan bila nak siap...aku sambung kait...bape jam tah duk mengait, aku pun tak sedar, yang aku tau, tak sampai 2 line pun mengait, menunjukkan project crochet aku kali ni besar dan memakan masa...

tetibe je abg aku masuk bilik, gitau nak kuarlah tuh...tinggal aku sorang seperti biasa...tp sebelum dia kuar tuh, sempat lagik dia sound aku...

"dah mandi? heee...dah macam singa dalam utan dah aku tgk"

hishhh...ada ke dia samakan aku ngan singa dalam utan...awat....serabai sangatkah diriku pagi ini? huh...yelah2...jap agi aku mandi...

masalahnya, aku bangun pagi nih, termenung sambil telek2 siling umah...hmmm...aku nak buat apa ari nih...blank je pale otak...tv? dah lama dah kot aku tak layan cite2 kat tv...ntah apa y jadi kat diri aku nih ek...sbb byk sangat masa free kot...haish...smpai bila la aku nak jadi penunggu umah nih...

notakaki : rasa nak demam je...

2 comments:

enhear said...

singa utan? hihihi.. ok lah tu..
wey.. mcm ner nak wat recent update ni..

therosputih said...

recent update apa plak nih?