Monday, October 11, 2010

fasa 2 siap!!!

Views
huhu...dah siap jahit!!!yeeaa....seronok2...amek masa gaklah tadi sbb tadak idea kot nak buat daun mcm mana...last2...hmmm....buat je lah, pas siap, nmpak okay je...pastu, rasa mcm kalau buat daun betol2 pun nmpak much better sket kot...sbb yang aku buat tadi tu just kerawang gitu je...hmmm...tgk lah mcm mana nanti...

yang pastinya, mmber aku nih leh la tarik nafas lega sket sbb da siap...kalau aku tambah sket, aku tmbah la nanti mcm mana...tgk keadaan...

notakaki : urut pinggang i kejap

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
orang banyak masa dan rajin boleh buat apa saja kan kan kan

D : 1.mie nine
2: nina kelly man

memang nama betul dia orang
cuma yang siam tu memang kekawan dia pangil cupcap

therosputih said...

hai brutalsolo...salam...
rajin sebab minat ngan bidang ni...dengan sendirinya ada masa utk itu...nak tempah jahit manik ngan i? i charge murah2...

ooo...terjawab sudah...