Friday, October 22, 2010

esok dating

Views
wahaha...aku dah lama tak kuar dating...rasa seronok yang sangat2 melampau rasanya...tak mampu ku luahkan dengan kata-kata kerana aku sangatla tak sabar nak tunggu hari esok...

dating ngan sape?
haih...mestilah ngan buah hati terchenta ku...dah lama gile tak jumpa dia, pg tadi, aku berani2 call dia, tanya esok free tak? nak ajak kuar dating...sekali dia cakap...okay je...

wah...bling2 kuar bunga api bagai aku nih...nasib tak lompat keriangan sbb aku tak suke melompat...

so...dengan ini, secara rasminya aku akan berdate ngan si dia, kawan yang sangat2 rapat dengan aku...tak pernah gaduh, tp byk kali terasa...kawan yang sama nama ngan aku, sama perangai, sama bengong itu yang paling penting

sape dia?
nnti aku ceritakan lebih lanjut di hentry masa depan wokey...

notakaki : aku kuar berdua...horeeyy

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

CIS CIS CEMBURUNYA AKU...PATUT LA LAMA TAK JUMPA GUA...
ERR MOGA BAHGIA DAN HEPPI YEK

therosputih said...

jangan jeles2 ngan ai tau...hehe...esok you kuarla ngan org lain luh...

haha...lusa kita kuar date eh brutal...