Friday, May 31, 2013

crocheted cardigan

Views
okeh...atas permintaan sis intan akma, dia nak tahu lebih lanjut pasal crocheted cardigan macam yang aku buat kat alia ni...yang mana satu? alaaa....yang ni...

                     

close up sket...

                     

okay...ini adalah size 3-4bulan...so, kecik je...mana2 kawan yang berminat nak tempah atau nak tahu harga, mohon email aku directly ke sini <nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com>...kang kalau aku tulis kat sini siap2 kang, ada yang terkejut plak...so, better email aku, senang...silap2 ari bulan, bulih diskaun spesel lagi dari aku...hohoho...

pada sape yang nak tempah, boleh pilih2 warna apa yang nak, dan saiz apa...maksud aku, untuk umur bape bulan atau bape tahun...kalau dapat bagi ukuran lagi marbelous...apa2hal, boleh dibawa berbincang...aku pun ada buat sweater untuk baby boy...

notakaki : hope menjawab pertanyaan sis intan akma yer....=)
  


10 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

dearrrrrr.....cik nak 1..tapi dalam bulan 10 mcm tu...nak kasi present untuk ank buah cik ne..nanti cik email eaaa

Mimie Najib said...

tingin nak tmpah 1..tp bby sndiri pun xde lagi..hehehe

Farah Waheda Wahid said...

wah...cantik... ok...nanti email ek... ain...baru aunty dapat tengok alia... comelll....

nuraini sukhor said...

follow sini #411 :D

Intan Akma said...

baik bos saya email sekarang jugak.. ;D

Intan Akma said...

yang.. ayat takut customer terkejut tu ada hint-hint boleh tahan harganya tu..ekekeke

mawar berduri said...

comelnyer...rasa nak jer tp itulah baby xde lahi..keh3..xpe3..len kali nak tempah

husna zahidi said...

cantik lah crocheted cardigan tuh..

ehem..ehem..saiz utk kakak baby ada x?? =P

Deqla Manjew said...

wahh buat sendiri ke? comel.. kalo ada anak dah tentu order ni...huhu... =)

Tampawan said...

mak yang berbakat untung alia