Friday, May 24, 2013

demam johnny depp lagi

Views
johnny depp!! *pengsan

pagi ni, layan fox movie, sekali...cerita buah hati daaa...

                     

actually, dah tengok dah before nih, memula tuh nak tukar tgk channel lain, tapi...TERmelekat la plak...assobabnyo eh...sape lagi kalau bukan pooojaan hatiku...

                    

hampir2 tergugat...dua2 hensem dan sooooo goodlookingstyle dalam nivie tuh...orlando bloom ngan johnny depp...

owh...lanun yang hensem tapi tak best sebab nampak beno bushuk tak mandi ngan rambut serabai, comot bagai lagik...ahhh...itu sume cerita je kan, bukannya real...*yang tak real tu la syiok melayan tu

owh...gambar tak clear...carik yang clear sket...

hamek kau...CLEAR!!

owh...jeles hokay...hahahaha

jangan dilayankan sangat mode sengal2ayambertempat aku nih...wakakaka...

okeh, last...a sweet smile dan KERLINGAN MANJA khas dari johnny depp untuk kawan2 sekalian...

notakaki : seharian lepak dalam otel aje ari ni, layan tv, layan room service...adiosss...







5 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhhhhhh.....mama alia verangan lagi lah tu...eiiiii...tak maluuuu tak maluuuu :P

mawar berduri said...

aiyokkk..

Deqla Manjew said...

huh.. x abis2 dgn johnny depp dia tuuu..... ;p

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

johnny depp nampak??

Intan Akma said...

haip...nak kene babap nih..