Tuesday, May 14, 2013

hupdate carta mei 2013

Views
cer tengok hupdate carta sehingga ke jam 10.15am tadi..

                     

beza antara satu sama lain tak banyak mana pun, jadik yang kat bawah2 tu still ada can nak merangkak naik atas...ada lebih kurang 15 ari lagi kan bulan mei nih...banyak masa lagi tuh...

okay...untuk hadiah bulan mei ni, aku cadang nak buat misteri2 macam hadiah untuk bulan2 sebelum ni...hihihi....nasiblah badan...sape yang menang tu nanti aje akan tahu...hahaha...aku cuma boleh cakap, hadiahnya tu nanti HANDMADE dari aku...spesel tu...tak dapat kat mana2 kedai...

notakaki : sabtu ni ada sekolah ganti, ahad tu plak ada sambutan hari guru...huh...

20 comments:

Intan Akma said...

saya suka saya suka kikiki

Intan Akma said...

eh yang..kasikla 2 pemenang so tak de la yang ke2 terkulat-kulat sedey sbb xdpt huhuhu...

Mimie Najib said...

eh, nama sy ada disitu..hehe.. suka komen mengomen kat sini..sebab entry nya santai.. =)

Farah Waheda Wahid said...

aik...ada jugak terselit... he he he...

JaSSNaNi said...

sabtu ni skolah mana cuti ganti... anak2 akak diam je..

mawar berduri said...

hehe..tersenarai jugak..tp ssh nak kejar komen r..dah bz..

mawar berduri said...

akak xnak ke buat sijil pnghargaan ke..contohlah..hehe..baru ble buat kenang2an..leh buat frame gantung kat umah.haha...poyo..

therosputih said...

intan
nnti kita buat segmen plak ek...sape masuk, sume kita bagi hadiah...

therosputih said...

mimie
time kasih ye mimi, terharu tu...santai ek? alhamdulillah, ada yang berkenan...

therosputih said...

farah
dah tersepit dah tu...

therosputih said...

kak jassnani
ini sekolah ain je akak...smk desa kencana, felda bandar sahabat, lahad datu...ari tu sekolah tutup time ops daulat...

therosputih said...

mawar
huk alahai...ada ke yangnak simpan sijil penghargaan dari blog cikai macam saya ni....hukhukhuk

JaSSNaNi said...

ooooooooooooo... ingatkan skolah semua dlm malaysia ke.. kang nak kena balik tanya anak.. rupanya skolah lain.. hehehehe.. ok ok understood..

Deqla Manjew said...

jap naik jap trn deqla ni..hihi... kalo belah mlm mmg ke bawah la sbb x on9... hrpkan on9 pun kat opis.. apapun bertuah masih dok dlm carta lagi... ;)

therosputih said...

kak jassnani
itula..kang tak pasal2 kinah kena gi sekolah jugak sabtu nih...hehehe

therosputih said...

deqla
takpe la...kalau ada rezeki, tak ke mana...by the way, thanks sangat2 sudi singgah sini kan...dapat berkenalan...

Mimie Najib said...

sama-sama..yup.. santai sangat.. tu yang suka tu.. sambil tu blh baca kisah baby.. suka sangat,, :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahhhhh.....ada jugak nama cik akhirnya...tibul tenggelam je keje cik ne kannn

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

fighting!!

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

haduyai dlm kebizian masa msih smpat mengomen :)