Monday, May 20, 2013

Special Giveaway from SABAH

Views
                     

me nak support giveaway yang dianjurkan oleh sabahan ini...alang2 dah menumpang mencari rezeki di bumi sabah, join dia nyer giveaway ini...hihihi

tujuan utama tulis entry nih, bukan ngengade nak kipas2 takdak eh...tak kuasa mak nyah nak kipas2 orang, baik mak kipas diri mak sendiri, mak pun bukannya tak panas, cukup2 lah ngan cuaca panas sekarang nih, mak kipas diri sendiri jo lah...errrkkkk...(mana tujuan tulis entry nih?) punyala panjang eleboration mak kan nyah kan...errr...tujuan mak nulis entry nih sebab mak nak wish HAPPY BIRTHDAY *belated olready* kepada miss penganjur giveaway...

lahir pada bulan april, mak nak ler share DUA ciri2 atau lebih tepat kalau mak cakap FAKTA orang yang lahir bulan april nih *mengikut kajian tak bertauliah yang telah mak lakukan sepanjang ini

                     
 
1. kalau perempuan, dia mesti cantik, kalau lelaki, dia mesti hensem *jangan nak muntah bila baca nih

2. pandai, bijak, baik, bagus, murah hati, tak kedekut...pendek kata, sume sifat terpuji lah *pun jangan nak muntah bila baca nih

okay, cukup dengan dua fakta mengemai mereka yang lahir bulan april, kang kalau mak cakap banyak2 kang, ada yang cakap mak ni mengarut je, mak ni kan nyah...langsung takdak masa nak mengarut mengarat nih...mak cakap benda yang makrasa betul, kalau orang cakap mak salah, mak respect je lah sebab itu semua pendapat masing2 kan...

okaylah, sampai sini sajalah...mak nak gi dodoikan si alia tidur...

notakaki : eh...terkebetulan plak mak pun lahir bulan april, habis tuh...memang sah la FAKTA yang mak bagi tu, hahaha...ha, jangan nak muntah okay...huh

13 comments:

Leods said...

waa kita lahir d bulan yg sama...mmg jelitalah tu heheh (oppss!! telebih sudaa!!! haha)

thanks joined :)

all the best and I follow u

therosputih said...

leods
thanks ya...

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhwahhwahhh....gitu ek.abis kalau lahir bulan ogos tak cantik ea..hahhahaaaa

cik azLyzah⊙.☉ said...

upss....semoga berjaye lah ye dearrrr

mawar berduri said...

gud luck yer...

mawar berduri said...

eh nak buat penambahan lah yer..apa kata akak buat entry Fakta bulan lahir..alang2 dah buat untuk april tu kan..hehe..nak jugak yg bulan oktober..

Mimie Najib said...

saya pun lahir bulan april juga.. 16hb.. mama alia bape haribulan? so fakta no 1 tu boleh digunapakai sangat la tu kan..haha

Mimie Najib said...

oppss..lupa..goodluck juga ye.. =)

Intan Akma said...

semoga berjaya :D

Intan Akma said...

yang no. 1 tu yang x bleh blah tu..dan dan tu sahkan fakta yer..haha..xpelah sape lagi nak angkat kan bakul kita kalau x kita sendiri.. ;D

Deqla Manjew said...

ehh kamu pun dah jadi sabahan jugak bahh..hihi.. good luck ya...

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

blink blink

Leods said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/05/keputusan-rasmi-pemenang-special.html

hi, nama awak tersenari salah 1 pemenangnya :) tahniah...