Saturday, May 25, 2013

berjimat dengan kupon

Views
                    
kupon jimat jimat dan jimat bersama KFC dan PIZZA HUT....opsss...mention awal2, these coupons are valid for sabah, sarawak, and labuan only...jangan tanya aku why, sebab aku sendiri pun tatau weih...

bila dah valid di kepulauan borneo semata2, harusla gunakan peluang yang ada...nak2, valid until 31st may ini sahaja...ceh...tak sempat nak habiskan itu kupon sebab ari ni dah nak balik semenanjung...walaweih...excited nya nak balik...lalalalala...

sanggup tak makan nasi sebab nak guna kupon punya pasal...
                     

caye tak kalau aku akap aku sorang je makan tu sume? lapar gile babas namanya tuh...tuh yang cam sasau je tengok makanan tuh...dua2 bedal, itu sos comes from KFC, tak dapek den nak capture itu gambar, sebab errr...sebab aku malas...hahaha...amek gambar ini jo lah, cukup sebagai bukti 'belanja bijak dengan kupon'....

dari masa pantang itu ari lagi duk hitung ari nak makan pizza, akhirnya...huh...sodapnyerrrr...

la ni, kempunan nak bedal tomyam plak, adehla...tomyam lagik...asik2 tomyam jerk yang ada dalam pale otak aku nih...kat sabah, terutamanya kat tempat aku nih, susah nak jumpa tomyam sedap dengan anak tekak aku...wajib makan tomyam kelantan jugakla...sebab apa? sebab itu tomyam kat kelantan, dia variasi tomyam from siam nuh, tu yang best tu...

ari tu, masa pregnant, aku sempat pegi selatan thai semata2 nak makan tomyam sedap asli lagi marbelous...sanggup ko bawak perot, jalan macam penguin, semata2 tomyam...*sebenarnya, terkebetulan ada kerja kat sana je, bukan sebab nak makan tomyam...wakakaka

notakaki : alia pun sanggup 'tunggu' nak makan tomyam dulu sebelum deliver, hah...hamek kau...owh tomyam...nantikan kepulanganku untuk membedalmu...

sekian....


7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

omg!omg!omg lagik! sungguh..sungguh...dan sungguh tak caye mama alia makan sorang2 sume tu..yang cik ne tak larat nak habiskannnn

Mimie Najib said...

wahh, untungnya ada kupon.. :)
dah lama tak mkan kepsi..

mawar berduri said...

bestnyer..rasa lapar lak pagi2 nie nmpk gmbr tu..huhu

Deqla Manjew said...

ishh sekali dua rembat ka.. dasyatttt.... hahaha...

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

extreme couponing hahahaha

Intan Akma said...

dah lama memendam nak mkn kfc gara-gara nak tunggu keluar balik spicy biasa tu..huhu

Tampawan said...

dah ada kita guna jela kan?apa salahnya hhihihiha