Saturday, May 18, 2013

anda ingin sponsor?

Views
awat letak binatang ni plak nih? hahaha...terpengaruh ngan kecomelan anak anjing depan umah ni kot...

okeh...back to the main point here...

PERHATIAN
kepada mana2 blogger yang ingin menganjurkan segmen @ giveaway @ contest dalam masa yang terdekat tetapi masih mencari2 siapa yang baik hati nak sponsor, meh sini aku nak habaq mai...

aku dengan baik hatinya nak SPONSOR segmen/giveaway/contest korang...hihihi...baik tak aku baik tak? *cakapla aku tak baik, taknak sponsor kang...

hadiah yang aku nak sponsor adalah dua handmade (crochet) phone casing atau jugak boleh digunakan buat letak duit atau sebarang yang muat dengannya...owh ye...lupa nak cakap...warna adalah random...
                     



syarat dia mudah aje, peserta yang nak join segmen/giveaway/contest korang wajib follow dua blog ni...
www.therosputih.blogspot.com dan www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com

*tawaran ini hanya terbuka kepada 5 blogger terawal sahaja, patpat siku lipat la eh...sape lambat, lipat siku sendiri

sesiapa yang berminat, komen SAYA BERMINAT dan bagi tulis email korang kat bawah entry ini, dan tunggu aku email pada korang nanti

hupdate : tinggal lagi hanya 1 kekosongan

notakaki : seronok tengok orang gembira terima hadiah

14 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

mesti ade yang nak...nape lah tak gtau awal2...boleh jugak jadi penaja segmen cik..hahahahhaaa

JaSSNaNi said...

Ehhh... Jom kita wat ga nak.. akak pun ada barang nak giveaway... 5 pek mask...

Mimie Najib said...

wahh, bagusnya puan ain ni.. baik hati.. sy ingt nak buat sgmen lg, tp tak tau segmen apa.. =)
then kalau bab nak suh tolong promote blog ni tuk naikkan follower sini blh je..

TAMPAWAN HERE said...

casing phone pon bolehh

therosputih said...

cik
masa tu tak terbukak pintu ati lagi...la ni baru terbukak...hihihi

therosputih said...

kak nani
hmmmmm...boleh dipertimbangkan tu, tapi takdan masa nak buat...cit...

therosputih said...

mimie
if berminat, boleh je tnya ain macam mana nanti...kalau ain free, boleh je...=)

therosputih said...

tampawan
if berminat, tnggalkan email...

Deqla Manjew said...

wahhh.. baiknye hati.. tp buat masa ni xde plak nk anjurkan segmen org GA.. huhu..kalo lain kali bole? kehkeh...

cik azLyzah⊙.☉ said...

takpe2..hope ade lah yang nak amik ain jadik penaje eaaaa

Triple A's Story said...

Tampawan01@gmail.com

Intan Akma said...

wah..ni mesti banyak masa terluang nih hehe

Mimie Najib said...

ok puan ain.. =)

insyaAllah nti saya tergerak hati nak buat something, sy tnya eh..ada perancangan tu.. insyaAllah nti blh la tolong promote blog ni sekali.. =)

TAMPAWAN HERE said...

Tampawan01@gmail.com