Thursday, May 16, 2013

aku nak follow

Views
okeh...sebenarnya, hajat aku nak tulis entry nih dah berkurun lamanya, tapi asik pending je dalam pale otak...asik lupa je nak tulis...adoila...

last...kali ni memang takkan lupa lagi dah sebab dah tulis dah pun entry nih...wakakaka....ini penting tau...so...bace betul2...

PERHATIAN
kepada semua blogger yang dah jadik follower aku, yang dah jadi kamceng ngan aku kat blog nih, dan paling penting, yang sokmo singgah blog aku...please...tinggalkan link blog korang plak kat entry nih...aku nak follow...

asik korang je yang selalu singgah sini kan, aku tak pernah plak singgah blog korang...so, tinggal2kan link anda ye...

kepada kak jassnani, kak adyna, cik, deqla, farah...errr...sape lagi yang aku dah follow tuh, toksah ngengade nak tinggalkan link jugakla, sebab aku dah memang selalu huru harakan blog korang dah kan...ahaks...kalu nak tinggalkan link pun boleh jugak...kasik can nak ngengade...hahaha

notakaki : boleh singgah2 tambah pengalaman menulis blog...

13 comments:

Mohamad Khairil said...

nah :D

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/

therosputih said...

mohamad
kau tu akak dah follow lama dah dik...

therosputih said...

mohamad
kau tu akak dah follow lama dah dik...

tenku butang said...

jom huru harakan blog teman lak.. hihihi

follower ke 350

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mimie Najib said...

kalau sudi, meh la singgah blog saya.. ;)

hanyadihatiku.blogspot.com

*tp entry xhbat sangat pun.. ;)

Izza Sakura said...

Kak sy da hntr emel damisya.maya tu

DIARI FARISHA said...

follow sini eh -->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com

heirizalieyana said...

follow
http://cyanxkamo.blogspot.com

JaSSNaNi said...

aku nak tinggalkan jugak link aku.. alaaaaaaaaa dah kena warning sana... :P balik ar... majuk.. wakakakakakakakakakaakak... alia wat per skrg?

mawar berduri said...

follow jan x follow...hehe

Deqla Manjew said...

nk bagi link jugak bole?? alamakkk dia da mention nama kita jgn ngengada bagi la plak.. ish! hahahaha...

Intan Akma said...

jom ke blog saya :D http://sweetmamaintan.blogspot.com/

Mar Mansor said...

http://jnjikita.blogspot.com/
sila2