Friday, May 24, 2013

rindu datang lagi

Views
nak update pasal zaman kampus dolu2...waaa...betapa aku sangat2 rindu ngan kawansampaimati aku, takdela ramai mana pun, 3 orang jerkkk...huh...sadis...

                     
*gambar cilok dari kawan aku <www.enhear.blogspot.com>

teringat kenangan2 yang best, tak best, keje2 gile yang pernah kami lakukan...owh...indahnya dunia ketika itu...walaupun time tu poket tak pernah nak tebal kecuali awal2 sem time duit ptptn masuk...selebihnya, pandai2la kau nak idup...hidup kami masa tu, tak kisah apa nak jadi, sebab kami tahu kami ada bersama, sume boleh setel...

sekarang ni, masing2 dah kerja, masing2 dah ada title cikgu, dan masing2 dah ada harta sendiri...kami tetap saling menyokong antara satu sama lain...itu yang best...alamak...aku dah mula rindu nak tido golek2 atas katil sesama...sobsobsob

notakaki : menghitung hari untuk berkumpul semua


7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

best nye ade kawan samai mati...kumpul harte sesame...awwwwww part yang paling cik suke tu...kehkehkeh

Mimie Najib said...

kenangan dgn kawan2 memang tak kan dapat dilupakan..

Mohd Hakim Faiz said...

kenangan bersama kawan..

Singgah sini, follow here.
visit back and follow here

http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/mei-topap-giveaways-by-cik-yaya.html

mawar berduri said...

kawan macamnie susah nak cari...

Deqla Manjew said...

kawan baik2 ye smpai bebila.. tanpa kawan mmg sunyi hidup ni kan.. ;)

Intan Akma said...

memang kenangan dengan kawan-kawan x boleh dilupakan

Intan Akma said...

saya sampai sekarang even bila lau balik dekat tempat belajar dulu-dulu mula lah feeling manjang..haha