Friday, May 3, 2013

selamat hari jumaat

Views
penghulu segala hari...hoyeahhh...dah masuk hujung minggu...ari ni my sister akan balik sini, nak mengundi kan, balik kampung la...tak sabar rasanya nak mumpa anak2 buah sekalian...

kelantan cuti 3 ari direct yakni ari ni, esok dan lusa...hohoho...orang yang paling gembira adalah adik aku...cit...alasan dia, sebab 3 ari cuti kan...

minggu ini, aku rasa macam 2 kali jumaat je, sebab 1hb ari tu ari rabu, cuti...pastu bape kali tah aku ingat semalam adalah ari ahad...hahaha...huru hara ari aku...pastu ari ni plak cuti hujung minggu kan, laaagi sekali jumaat...walhal, kenyataannya...ari ni adalah ari jumaat...hokay..

notakaki : bangun pagi2 rasa macam singa tak? kini...ada penyelesaiannya...hahahaha


singa comel...


12 comments:

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

singa menyinga di pagi hari.....lalalalalala :)

otai87 said...

best ah cuti 3 hari.. lalalala~~

Intan Akma said...

hamboi..tak cukup cukup ye cuti panjang 2 bulan..hehe

Mimie Najib said...

bestnya cuti lama.. :)

selamat mengundi juga.. :)

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..dah selesai...

therosputih said...

adie
dah tak bape nak menyinga dah kan sekarang ni kan? ahaks,,,

therosputih said...

otai
cuti memang best, mana ada yang tak best kecuali cuti kena keje...owh...tidakkk...

therosputih said...

intan
mana pernah cukup...

therosputih said...

mimie
cuti lama nnti malas nak keje la plak...

therosputih said...

deqla
alhamdulillah...

mawar berduri said...

hehe...lawak singa tu..penangan shampoo...huhu

cik azLyzah⊙.☉ said...

walau mcm mane pon skema rambot singa...still d geruni jugak singa tu..kehkehkehhh