Thursday, May 23, 2013

last day sekolah, yieeehaaaa

Views
bape ramai cikgu yang tak sabar nak habiskan sekolah ari ni? hahaha...

anak murid toksah ditanya la, depa kalau boleh nak cuti je manjang...cikgu pun 2x5 jugak, tapi masihboleh dibendung sebab masih ada tanggungjawab...wei...minggu ni minggu exam kot...time cuti ni la nak kena marking paper budak, key in markah budak...pendek kata, sume kalau boleh disetelkan dalam cuti supaya bila bukak sekolah nanti, takdelah kelam kabut dibuatnya...

dannnn...cuti sekolah ni jugakla dapat balik kampung...yang jauh kita dekat2kan, yang dekat kita mesra2kan...ingat lagi tagline JEJAK KASIH dan pengacara MHI kala itu, tak lain tak bukan, ENCEK AZIZ DESA...bapak ah minat tgk mhi time tu, pastu nangis2...huh...

                     

notakaki : aku dah tak sabar nak balik jumpa mak ayah aku, rasa macam lamagiler tak jumpa dorang...padahal baru jerk datang sini 2minggu...hacait...

8 comments:

Mimie Najib said...

bukan ain je yang tak sabar nak cuti.. mood kerja saya harini pun dah terbang ke kmpung johor.. sobb3.. padahal kerja tengah berlambak.. T__T

Mimie Najib said...

bukan ain je yang tak sabar nak cuti.. mood kerja saya harini pun dah terbang ke kmpung johor.. sobb3.. padahal kerja tengah berlambak.. T__T

Intan Akma said...

saya siap dah kemas fail2 atas meja (motif: office renovation start esok) haha..lagi xda mood

Intan Akma said...

anyway seronok la atok nenek nak jumpa cucu kesayangan yer... ;D

mawar berduri said...

bestnya lah kalau dapat bercuti..

Deqla Manjew said...

syok ye jadi cikgu.. ank murid cuti, cikgu pun cuti...hihi

cik azLyzah⊙.☉ said...

ewahhhh2 baru je balik ritu..nak balik lagi..hahahhaaa

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

cuti-cuti MALAYSIA~~