Monday, May 20, 2013

Segmen Saya nak mini note pad

Views
                     

yieehhhaaa...join segmen la plak ini malam...

sape yang berminat nak join, leh terjah sini
http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-mini-note-pad.html

*pakai phone, tak boleh nak buat link

notakaki : alang2 dah follow, terus join je la segmen ini

9 comments:

siti zawiah said...

assalamualaikum..ada penambahan syarat.like page ni jugak :) https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy

JaSSNaNi said...

wow... gud luck..!

cik azLyzah⊙.☉ said...

wowwwww...mini note pad tu..good luck dear..

Mimie Najib said...

goodluck ye.. =)

Intan Akma said...

gudluck ;D

Deqla Manjew said...

xde hadiah samsung note ke..? hihi..apapun good luck k... =)

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

salah baca.....iPad hahahaha

siti zawiah said...

senarai bakal pemenang dah keluar.. http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/senarai-bakal-pemenang-segmen-saya-nak_29.html
Pemenang diumumkan jam 6 petang..be alert ya..:D

nur wanda Shuhada said...

dari segmen sama, done follow , jmput dtg ehh , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-mini-note-pad.html