Monday, May 6, 2013

sebab ada ros putih

Views
kenapa awak suka gambar ni?


hahaha...suka gambar kat bawah tu sebab ada ros putih...boleh tak bagi alasan lagu tu? hakhakhak

ari ni alia moody je sbb tadi pagi, dia kena inject...adehla anak...janganla manja2...be tough girl...

notakaki : tetibe je mood hupdate blog cam ntah pape je sbb blog asyik tunggang langgang tak tau apa sebab...



12 comments:

Intan Akma said...

boleh..boleh..boleh..hehe

fatin alyaa said...

Hi saya ada join contest ni dan saya harap awak dapat tolong ;
1. Follow http://fb.me/miraaahussin
2. Like gambar saya https://www.facebook.com/photo.php?fbid=378924782223159&set=a.377229559059348.1073741830.100003169228256&type=3&theater
Terima kasih :)

Mimie Najib said...

siannya alia..msti sakit tak hbis lagi ye..

erm..ada kebenarannya kata2 tu.. =)

Deqla Manjew said...

rose putih mmg sgt cantik.. nice kata2 tu.. tersentuh hati..huhu

therosputih said...

intan
hahaha...owh ros putih...

therosputih said...

fatin
insyaallah...gud luck...

therosputih said...

mimie
seharian alia moody...sedih tol...

therosputih said...

deqla
jatuh cinta berkali-kali ngan ros putih...

Mimie Najib said...

nanti letak la gmbar alia mengikut perkembangannya.. suka tgk dia.. comel.. =)

mawar berduri said...

kata2 penuh makna. dlm gmbr tu..

cik azLyzah⊙.☉ said...

suke ros putih tu ke atau suke dgn ayat tu...kehkehkehhhh

Tampawan said...

ros putih <3