Monday, May 13, 2013

pemenang teka teki tekuk

Views
malas nak tulis banyak...printscreen je lah senang...hahaha

ari tu time ngah mode sengal2 ayam datang, gegedik le pi buat teka teki tekuk yang takdelah thriller mana pun...

                     

dah bagi klu dah pun...awat bagi jawapan yang memang dah sah2 takde kena mengena ngan diri aku kan....saje je kan korang ni, bagi jawapan pun nak sama2 gedik ngan aku...kikiki

                     
                     
                           

dalam ramai2 yang pakat duk teka apa jawapannya tu, adala sorang hamba allah nih yang jawab dengan penuh selambanya...

                     

tak sangka dalam penuh selambanya tuh, berjaya jugak jawabnya dengan betul walaupon ada 'kot' kat hujungnya...ceh..by the way, tahniah!!

so, seperti yang telah dijanjikan, blog anda akan saya review dalam masa terdekat nih...

notakaki : jom kita terjah!!

15 comments:

Intan Akma said...

hehe..tahniah la ye...

Intan Akma said...

awak just nak bgtau saya selalu ada problem nak bukak page awk..loading lama giler..huhutapi tak tau la org laen..ke saya sorang je..hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

Wahahahhaaa.....betul ke??Yelah bile nampak ain dah bertongkat tu..takkan nak paksa keje jugak kannnn...

Deqla Manjew said...

guru yg sakit? ish x logik la.. dah sakit mc la..wat pe dtg skolah..hahahhaa..

mawar berduri said...

wahh..tahniah..

Mimie Najib said...

tahniah buat pemenang.. =)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Deqla....ade excuseeeee oke...hahahhahahaaaaaaaaaaaaa..

JaSSNaNi said...

eh.. dah ada pemenang? mana jawapannya.. tertanya2 ni..

therosputih said...

intan
thanks utk makluman tu...tp sy loading ok je...taktaula kalau orang lain plak macam mana...ada sesape sini?

therosputih said...

cik
itu cik yg cakap...org lain taktaula macam mana cik oi,..

therosputih said...

deqla
nak buat macam mana...itulah hakikatnya...

therosputih said...

mawar
=)

therosputih said...

mimie
=)

therosputih said...

cik
itulah...excuse me...hahaha

therosputih said...

kak jassnani
tu, gambar yg last tu jawapannya...

guru yang sakit...