Thursday, May 30, 2013

dua hari tanpa entry vs trip ke upm

Views
teruja sangat sebab dapat kembali ke upm sambil dapat mengimbas kenangan...ni yang rasa nak nyanyi lagu nih...opsss...jangan jangan...rentikan drama swasta mu wahai cik ain...

                     
nampak je signboard upm, wa terus teruja beb...yeaaaa....dah nak sampai upm...gambar ni amek kat tol area upm tu...

                     
yang ni otomatik dari teruja terus lompat2 riang anak2 ribena...SELAMAT DATANG khas untuk aku, alumni...ececece...

gini la gamaknya jadi bila mana duk jauh2, pastu sesekali ada peluang kembali ke tempat jatuh bangun belajar dulu, jadik terlebih excited la...

yang ni, gigih nak amek gambar...sebab view dia cantik...
                     
cantik kan view dia?

aku tak singgah pun upm, just lalu je...
  
                       

                     
masjid upm...

bila dah kembali upm, tempat yang memang takleh miss adalah...flat ikan, atau femes dipanggil ss kecik...dan beli makanan kat gerai2 kat tepi2 tu...beli goreng2an je...ingat nak beli nasi kukus, tapi tak jadi sebab tak rasa nak makan nasi lagi...

sempat la bawak alia pusing2 upm, tempat nostalgia...

notakaki : teringat pertemuan dengan pujaan ati...owh...kenangan...sobsobsob
  


8 comments:

Mimie Najib said...

bestnya berjalan.. mudah2an alia akan jejak kaki ke sana juga 1 hari nti..

Intan Akma said...

hamboi...mengimbau kenangan lalu...pujaan ati tu en.suami ke bukan?kikiki

Farah Waheda Wahid said...

bila reminiscence of the old memories ni memang best kan ain? *_^

Deqla Manjew said...

owhh bekas student UPM rupanya.. mmg mengimbau kenangan tu.. deqla kalo lalu kawasan sekolah pun mesti nk pndang.. pas tu rasa rindu pulak zaman skolah dulu.. huhu..

mawar berduri said...

bekas student upm..bestnyer..

mawar berduri said...

bila lalu kat jalan kolej mesti teringat masa belajar dulu..pahit manis semua ada..

cik azLyzah⊙.☉ said...

ingatkan nak jumpe kengkawan...
takpe2...pesan kat alia,nanti beso alia blajar kat situ jugak...ikot jejak mama yeaaaa

Tampawan said...

best jalan2 hikhik bawalah buah tangan sekali yerk :D