Sunday, May 26, 2013

selangkah lagi untuk mencapai visi

Views
kan aku dah cakap, balik kampung ni, aku cadang nak fully guna CLOTH DIAPERS untuk alia...sampai2 je umah, terus selongkar carik parcel pos laju...

                     
*baru ada 3 koleksi cd

cloth diapers, atau CD yang ada baru 3, tak sabar nak nunggu abang posmen esok2 untuk another 10pcs...wakaka...ini cd perlu dibasuh terlebih dahulu bagi memastikan penyerapan optimum...so, ari ni, dah siap basuh, dah siap jemur dah pun 2 itu...tak sabar beb nak pakaikan alia dengan itu cd...

kalau boleh, nak suh matahari tegak terpacak kat ampaian tempat aku jemur cd tuh, wakakaka...boley ka itu macam? huh...rasa2nya, malam ni dah boleh try dah kot...kikiki

notakaki : risau dengan alia sebab badan dia panas semacam je ari ni...

7 comments:

Mimie Najib said...

ibu2 sekarang ramai yng guna CD ni..
menjimatkan katanya..

mawar berduri said...

mudah dan jimat r klu mcm tu..

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhhh....mcm ne jimat..tak yah kluar duit beli pampers pakai buang....boleh lah mak nye beli emas sembilan ploh pat kerat...hahahahhaaa

Deqla Manjew said...

nanti dah ada anak kena bukak smula entri2 psl ni..boleh jadi bahan rujukan...;)

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

jenama yg buyong oyp ke???

Intan Akma said...

gud luck ;D semoga tabah sehingga ke akhirnya...kalau saya maybe separuh jalan je kot semangatnye tu

Intan Akma said...

ibu nya pon pakai cloth pad ke?hehe leh jimat lagi..pad kita pon mahal gak kan..hehe..tengok my fren beli comel je bercorak2 & banyak size