Saturday, May 18, 2013

berjimba-jimba versi orang kaya

Views
huh...kau bace tajuk kat atas tu sekali lagi pleaseeee...ORANG KAYA okay...kau hado? huh...

tajuk entry memang tak boleh blah kannnnn...walaweih...sebagai ORANG KAYA, aku nak le story macam mana ORANG KAYA berjimba2...



seeee...inilah caranya aku selaku ORANG KAYA keluar berjimba2 menghabiskan duit...pasni keluar dari sini, tukar status jadik ORANG KAYAP plak hokay...huh...

tengah servis kete dek non oi...takdela kaya mana pun, dah mmg bila bela kete, nak le kena simpan duit sket untuk jaga minum pakai dia...nasib badan la dek non...bila takdak kete, save duit tak payah pi anta servis, tapi susah plak nak bergerak berurusan...bila pakai kete, senang nak berurusan, tapi gini la jadiknya...bila genap setahun, nak kena sambut birthday...bila kasut dah rosak, nak kena beli kasut baru...

nasibla kat tempat servis kete ni ada wifi, ada tv...sempat le aku layan hindustan petang2 sabtu gini...pastu sempat lagi tgk astro ria, ada cite masterchef celebrity seiyh...tengok sket che ta masak...nak tengok aznil, tapi dia dah kuar...sobsobsob...

inilah dia buah hati aku, kalian...meet FLAVA...flava...meet kalian sume...

notakaki : agak2 ada yang marah tak ngan aku bila baca tajuk entry nih? hihihi...mintak ampun yerrrr...



11 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Grrrrr....ingatkan berjimba ke maneee....cehhhhhhhh...mama alia ne memang nak kene cubit neeee

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

hai,flava :D

JaSSNaNi said...

Selamat berkenalan yer flava... Hihihi... Ingat jimba jimbo kat ner tadi... Cehhhh

Mimie Najib said...

lah..ingatkan kemana la tadi.. =)

sama la kita.. kalau xpakai kete, nak kemana2 pun susah..patah kaki..bila dah ada, kena sediakan juga duit hosptalnya.. =)

therosputih said...

cik
hakhakhak...jangan marah ye...

therosputih said...

adie
bila nak mai sini? jadik bibik...wakaka

therosputih said...

kak nani
hihihi...tajuk memang nak gempak2...

therosputih said...

mimie
kannnn....sabo je lah...celebrate birthday dia lagi mahal dari kita tuh...mahal sungguh maintainance...

Deqla Manjew said...

huhh.. hampeh betol dia ni..tajuk takleh blah namanya tu... ;p

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak marah pon..mama alia memang nak kene cubit cikit je...hahahaa

Intan Akma said...

biase la tu sume benda yang di pakai pon nak kene servis ye tak ;D