Tuesday, May 14, 2013

sape nak topup free?

Views
sape2 yang tengah free sekarang ni dan rasa nak cuba nasib kot2 boleh dapat topup free, moh...bukak link yang aku bagi kat bawah nih...

http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/05/mei-topap-giveaway-by-cik-yaya.html
                     
 
ni aku sebok2 duk promote nih apa kes plak kan? hihi...bukan apa...sebab aku acalah antara tukang sponsor topup nye...so...tak rugi try kan, silap2 ari bulan, boleh dapat free topup lagi...beb...zaman sekarang ni, mana ada benda free beb...sume nak kena bayar kan...jadik...try lah join giveaway nih...

notakaki : aku pun nak join jugak, petang2 sket...hihihi





25 comments:

Mimie Najib said...

nak join sama la..mana tahu rezeki kan..sambil2 tu blh la kenal dgn blogger2 lain.. =)

Farah Waheda Wahid said...

he he he...cepat2 siapa yang nak top up free.... ^_^

JaSSNaNi said...

nak join.. tapi bos ada dik.. camne..

cik azLyzah⊙.☉ said...

baik cik join....mane lah tau dapat topup free boleh jugak kasi hadiah kat orang..wkwkwkwkkwkw boleh tak mcm tu... :D

mawar berduri said...

nak join...hehe

mawar berduri said...

best tu..bkn ada org kasi topup free...

siti zawiah said...

follow sini..sudi follow balik? :) http://sitizawiah95.blogspot.com/

Intan Akma said...

gudluck la ye ;D hehe nak join tapi tak pakai top up..ada x yg nak sponsor bayar kan bil ekeke

Intan Akma said...

gudluck la ye ;D hehe nak join tapi tak pakai top up..ada x yg nak sponsor bayar kan bil ekeke

siti alfakhishah aman said...

follow sponsor..ngeee

therosputih said...

mimie
silakan2...

therosputih said...

farah
hihi..ljgn berebut2 sudahla...

therosputih said...

kak jassnani
esok2 la akak...kantoi kang...

therosputih said...

cik
boleh sangat namanya tu...

therosputih said...

mawar
silakanlah join ye...mmg best pon...

therosputih said...

siti zawiah
terima kasih sui follow sini...

therosputih said...

intan
bil? gulp....hihihi

therosputih said...

siti
terima kasih...hehehe

JaSSNaNi said...

ok.. bos dah kuar.. boleh jenjalan BW skrg.. :D

therosputih said...

kak jassnani
yeaaaayyyyy...hihihi

Deqla Manjew said...

kalo dpt topup mmg untung la..x pyh topup dah..jimat2..

therosputih said...

deqla
memang...tambah2 lagi kalau barang free kan...ahaks...bukan rugi pun cuba...

Mimie Najib said...

done join sama..tunggu nk menunggu nasib je.. hehehe

therosputih said...

mimie
doa2kanlah..hihihi

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

xnak join....tp nk bg free bleh tak???