Saturday, May 18, 2013

kalut

Views
semalam ada gitau pasal nak pi bandar kasik servis itu kete kan..,disebabkan ari ni sekolah ganti, maka pas sekolah nanti nak kena pecut laju2 kemas baju, kemas pape yang patut sebab malam ni stay bandar, esok pagi baru gerak balik umah...

punyala banyak benda nak kena buat...ingatkan nak siap setelkan sume mlm tadi, tapi tertidur awal la plak...pagi ni, jadi masalah lah sume...sebab dalam pale otak nih, tak boleh nak fokus...banyaknye kejeeeeeee wei...acanne nih...

                     

merapu rapan kat sini sebagai usaha untuk release tension sekaligus amek mood positive...yakin boleh setelkan sume ni dalam masa yang ada...yakin yakin!!

notakaki : doa2 supaya alia tido je supaya mama dapat buat keje
 


10 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

hati2 dear...jangan pecut lelaju kete tuuu

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

awat tido lak... isyh3

JaSSNaNi said...

Bizi tahap gaban yer? Kesiannya dia... Take care yer, pelok cium utk alia....

Mimie Najib said...

alia bdak yang baik..msti dia pham mama dia bnyk kje.. =)

therosputih said...

cik
kalau laju janji selamat...hihi...peribahasa baru...

therosputih said...

adie
sapa plak yang tido...?

therosputih said...

kak nani
bila bizi, saaaangat bizi...

therosputih said...

mimie
mudah2an alaia jadi anak yang solehah dan berguna...

cik azLyzah⊙.☉ said...

ewahhhhewahhhhhh....ade ke pepatah mcm tuuuu...ngadeeeee :P

Intan Akma said...

biase la tu..masih baru..sume rasa cam x sempat jer..dah lama nanti biaselah