Saturday, May 18, 2013

berdua-duaan alia dan mama

Views
yiiiieha...kami sangat excited okay...

nah, hamek kau...boooolat kan pale nya...wakakaka

anak borek mama rintik-rintik manja

check in otel...tak sabar nak gudik2 sama itu budak...

tapi princess ngah sleeping la...sshhhhh....jangan bising...

ini katil alia yang punya, bukan mama yang punya

hihihi...handmade cardigan from mama to alia, made with love

see...kami dua orang saja...

jangan jeles...

kawan2...sila bagi nasihat sket kat aku nih, over excited plak sebab dapat tido otel...bukan otel yang jadik keutamaan,tapi aircond nya...hahaha...kasik can alia rasa aircond selepas seminggu meragam kepanasan...seronok la apalagi cik tuan puteri muda kita nih...tido taknak bangun2 la jawabnya...

paling best, mama dapat tengok anak mama ni pakai crocheted cardigan yang mama buat sendiri...mama kacau dia pun dia tak kisah mana...hahaha...sempatla mama amek gambar banyak2...hihihi...

ada kawan2 sini yang berminat nak tempah crocheted cardigan yang macam alia pakai ni tak? jangan segan silu, boleh email aku... nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

notakaki : sangat lapar, rasa macam nak order room service aje...







16 comments:

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

beli lah ekon....... :3 kata nk alia sejuk manjang~~

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

beli lah ekon....... :3 kata nk alia sejuk manjang~~

JaSSNaNi said...

Ain, memang cantik cardigan alia tu, sweet sangat for gugurl, comel... Sonoknye alia dpt tido hotel, hari 45 baby fiyya hari tu akak bawa tido hotel gak, tapi takde acon sbb atas cameron highlands, so sejukkkkkkk sgt, sonok anak and mak ni yer....

Mimie Najib said...

waahh, berdua2 je ye.. syok la alia ye.. =)

cantiklah cardigan tu..tingin nak 1.. tunggu dah kawin ada bby boleh kut kalau sy nak tmpah ye..hehe.. nampak cute je.. =)

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda..

therosputih said...

adie
tengah tunggu sugardaddy belikan...woahaha

therosputih said...

kak nani
hihi...ain tak pernah pi cameron akak...nak pegi jugak tp taktau la bila...

therosputih said...

mimie
boleh2...nanti kita bagi harga murah2 aje...spesel...

therosputih said...

bunda
salam ukhwah...terima kasih sudi singgah sini...

Deqla Manjew said...

ibu ngan anak sama2 comel la.. tp anak la comel lebih.. hahahahaa... xleh puji lebih2 ibunya. ;p

cik azLyzah⊙.☉ said...

selesa sangat tueeee....
cantik cardigan tu dear...bape harge?
mane lah tahu cik dah ade baby..boleh oder kat ainnn....

mawar berduri said...

dua2 comel..sama2 posing..

mawar berduri said...

dua2 comel..sama2 posing..

Intan Akma said...

cantik la cardigan tu..brape ek?

Mimie Najib said...

hehe..oo..yeke..aloh, bestnya.. tetiba rasa lmbat sngt nak kawin..hehehe.. ada bby cecepat kan best.. tingin nak tgk bby sndiri pkai camtu.. cute sangat.. :)

Intan Akma said...

awak..dari haritu berkenan ngan cardigan tu...brape ek?